Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mai 2020 - Anul XXV, nr. 124 (7429)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Curse aeriene noi

Wizz Air introduce zboruri din Suceava spre Cipru, la Larnaca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Wizz Air a anunțat că începând din luna iulie va opera zboruri de pe Aeroportul Suceava către Cipru, la Larnaca. Zborurile vor începe să fie operate începând cu data de 10 iulie 2020, în zilele de luni și vineri. Tarifele pentru un singur segment pleacă de la 24,99 euro, cu taxa de administrare inclusă. Prețul include un bagaj de mână (max: 40x30x20cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală vor fi taxate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și aplicația pentru mobil WIZZ. Numărul de locuri la tarifele prezentate este limitat.

Wizz Air a anunțat astăzi că va deschide cea de-a 28-a bază a sa, la Larnaca. Compania aeriană va aloca două aeronave Airbus A320 pe aeroportul din Larnaca în iulie 2020. Odată cu înființarea noii baze, Wizz Air a anunțat zece rute noi către șase țări din Larnaca începând din iulie 2020. Locurile pe noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene. Cele două aeronave Airbus A320 vor susține operațiunile a zece noi rute către Atena, Salonic, Billund, Copenhaga, Dortmund, Memmingen, Karlsruhe / Baden Baden, Suceava, Turku și Wroclaw.

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Wizz Air mai operează de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava zboruri către Anglia, în Londra, Italia, la Roma, Milano și Bologna, în Germania, la Memmingen, și în Austria, la Viena.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wizz Air introduce zboruri din Suceava spre Cipru, la Larnaca.
 Vizualizări articol: 1783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Wizz Air introduce zboruri din Suceava spre Cipru, la Larnaca5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei