Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mai 2020 - Anul XXV, nr. 124 (7429)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mâna atinsă fără o poveste nu primește penalty!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Odată cu fotbalul nemțesc (între timp s-au mai desțelenit terenurile prin Cehia și Danemarca) au prins viață și casele de pariuri, îndelung încercate în ultima perioadă. Nu m-am avântat, parcă mi-a dispărut și apetitul, dar m-am și obișnuit să am bani în buzunare (emoticon ”față zâmbitoare”). Dar dacă aș fi pariat la Dortmund – Bayern, aș fi împușcat o cotă de 3 spre 4 cu evenimentul ”victorie oaspeți la 1 gol diferență”. Mi s-au confirmat temerile în ceea ce-o privește pe Borussia, aceasta nu s-a ridicat la înălțimea momentului. Chiar dacă victoria a fost la limită, scorul acesta nu reflectă situația din teren, bavarezii stăpânind jocul aproape în permanență. Haaland a fost egoist când a insistat cu finalizarea cu Neuer ieșit, deși avea coechipier bine plasat în centru, apoi a mai avut ocazia aceea uriașă de egalare la care Boateng a respins cu mâna în corner. Singurul motiv pentru care gazdele n-au primit penalty la faza aia este faptul că n-au protestat, că s-au grăbit să bată cornerul! Pare incredibil, dar așa e, n-au dat timp celor de la VAR să reacționeze, să-i semnaleze centralului. Cam astea au fost ocaziile celor de la Dortmund, dar asta se întâmplă când Jadon Sancho e alternativa lui Julian Brandt, în loc să joace împreună.

Bayern a pus constant presiune, dar a beneficiat concret numai de reușita de excepție a lui Kimmich, demnă de Leo Messi, dacă vă amintiți lobul contra lui Betis de acum un an. Kimmich este un jucător uimitor, promovat mijlocaș box-to-box din fundaș lateral, deci unul care ară terenul, muncind ca și cum n-ar avea talent! Formularea asta am mai amintit-o aici, este descrierea genial de simplă făcută Nadiei de Martha Karoly. Găselnița lui Kimmich la acea fază l-a avut complice și pe Burki, acesta încercând să voleibaleze peste poartă de teama unei respingeri în față. Câteodată, să gândești în perspectivă te face să greșești în prezent. Pe final, Lewandowski ar fi putut să-și pună iar amprenta pe derby, dar a trăsnit laterala. Nu mai contează, Bayern și-a acontat al 8-lea titlu la rând, prelungind cu încă un sezon cea mai înfloritoare perioadă din istoria sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mâna atinsă fără o poveste nu primește penalty!.
 Vizualizări articol: 1011 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mâna atinsă fără o poveste nu primește penalty!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei