Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mai 2020 - Anul XXV, nr. 124 (7429)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Critici

Dan Cușnir: ”Primăria Suceava a cheltuit peste un miliard de euro pentru un oraș cârpit”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir, consideră că Primăria Suceava a cheltuit, în ultimii ani, peste un miliard de euro, însă doar pentru a face cârpeli în tot orașul. „Suceava a devenit un oraș învins de incompetență, de interese personale, de compromisuri, de impotența administrativă. Suceava a devenit un oraș cârpit. Au cheltuit peste un miliard de euro pentru un oraș cârpit”, a spus Dan Cușnir, făcând referire la modul în care conducerea PNL a Primăriei Suceava a folosit fondurile municipalității.

Cușnir a spus că o fotografie din centrul Sucevei arată nivelul real al „mult trâmbițatei modernizări a Sucevei”. El a arătat că sucevenii sunt pur și simplu disperați și obligați să parcheze pe spațiul verde sau pe trotuar, ambele variante producând disconfort locuitorilor din zonele respective și pietonilor. „În 16 ani nu au fost în stare să elaboreze un Regulament al parcărilor, cine, unde și  în ce condiții are voie să parcheze. Soluția este simplă: parcări supraetajate în cartierele Sucevei și un regulament al parcărilor de reședința”, a explicat liderul PSD Suceava. Dan Cușnir a precizat că a identificat zece locații în oraș și trei în Burdujeni, care ar fi potrivite pentru astfel de parcări supraterane de cartier. El consideră că prin această soluție se pot elibera trotuarele și spațiile verzi abuzate de către autoturisme.

„În aceeași fotografie observăm o nouă eroare a toxicului cuplu Lungu/Harșovschi. Pentru că nu se sfătuiesc cu specialiștii, au greșit Caietul de Sarcini, iar raportul tomberoanelor pentru deșeuri reciclabile și al celor pentru menajer este pe dos. Peste tot în lumea civilizată, gunoiul reciclabil ocupă mai mult loc decât cel menajer. Doar în mintea lui Lungu și Harșovschi este pe dos. Soluția este din nou foarte simplă: numărul de tomberoane pentru deșeuri reciclabile trebuie să fie dublu față de numărul tomberoanelor pentru deșeuri menajere, pur și simplu au doar de schimbat culoarea unor capace de tomberoane....dacă ar înțelege, dacă le-ar păsa, dacă ar fi flexibili. Primarii multor orașe din România sunt niște învingători. Lungu și Harșovschi la Suceava sunt niște învinși, niște neputincioși obosiți”, a declarat Dan Cușnir.

Liderul PSD Suceava a spus că cei din conducerea Primăriei, în loc să fie preocupați de cei doi piloni care pot duce la dezvoltare durabilă, infrastructura și educația, au crezut că pot impune în Suceava alte standarde decât în orașele decente și civilizate, au fost preocupați doar de beculețe colorate, de fanfară și folclor, de diplome și medalii inutile, de fugă după înșelătoare și inutile aprecieri pe rețelele de socializare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Cușnir: ”Primăria Suceava a cheltuit peste un miliard de euro pentru un oraș cârpit”.
 Vizualizări articol: 1202 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Dan Cușnir: ”Primăria Suceava a cheltuit peste un miliard de euro pentru un oraș cârpit”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei