Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mar 2020 - Anul XXV, nr. 74 (7379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pagube mari

Casa unei familii cu 6 copii din comuna Hârtop, afectată de un incendiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuința unei familii din comuna Hârtop a fost grav afectată de un incendiu, după ce coșul de fum al centralei termice s-a aprins. Flăcările s-au propagat în timpul nopții, când familia și cei 6 copii minori se odihneau, existând pericol iminent ca aceștia să fie prinși sub acoperișul aprins al casei.

 Alarma a fost dată în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, după miezul nopții, chiar de proprietarul casei, în vârstă de 40 de ani, din comuna Hârtop. La fața locului au ajuns pentru intervenție două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni, alături de reprezentanți ai Primăriei Hârtop. La sosirea acestora flăcările cuprinseseră acoperișul casei și izolația acesteia, fiind pericol de propagare la întreaga construcție. Au ars aproximativ 70 metri pătrați de acoperiș, 50 metri pătrați de izolație polistiren și 35 metri pătrați lambriu din plastic și alte elemente, prejudiciul fiind de aproximativ 30.000 lei. Casa este construită pe structură de lemn și acoperită cu tablă, cauza producerii incendiului fiind stabilită, conform cercetărilor întreprinse de pompieri, ca fiind „efectul termic al coșului de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialul combustibil.” Cercetările făcute de polițiști au stabilit faptul că în jurul orelor 00:20, bărbatul de 40 de ani care se afla în locuința sa împreună cu soția și cei 6 copii minori, a fost cel care s-a trezit și a observat că a luat foc coșul de fum de la centrala termică ce se afla amplasat lângă perete, în exteriorul casei. Văzând că flacăra se extinde la acoperișul casei și nu poate fi stinsă, a apelat la serviciul de urgență, solicitând intervenția pompierilor.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casa unei familii cu 6 copii din comuna Hârtop, afectată de un incendiu.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Casa unei familii cu 6 copii din comuna Hârtop, afectată de un incendiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei