Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mar 2020 - Anul XXV, nr. 74 (7379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Împreună învingem COVID-19

170 de pilote de microfibră, donate Spitalului Județean Suceava, pentru a potoli “frigurile” persoanelor infectate cu coronavirus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pandemia de coronavirus, pe lângă toate efectele sale tragice și dramatice, a generat și o mulțime de inițiative lăudabile, ale unor oameni care au demonstrat că vin în sprijinul altora cu orice pot ei, atunci când este nevoie.

Printre cei care au dorit să vină în ajutorul semenilor lor în lupta cu COVID-19 au fost și cei de la centrul comercial MERE Suceava, care imediat ce a izbucnit criza de la Spitalul Județean, au luat legătura cu partenerii lor de afaceri și au găsit o modalitate să le vină în ajutor celor infectați cu noul coronavirus.

Mai exact, în condițiile în care “frigurile” puternice sunt unul dintre simptomele majorității celor infectați cu COVID-19, au venit în sprijinul Spitalului Județean Suceava cu 170 de pilote de microfibră, care pot fi utilizate oricând pentru a diminua senzația de frig a bolnavilor, fie ei pacienți sau doctori.

Donația a fost făcută sâmbătă dimineață, prin intermediul Asociației Drepturilor Omului și Solidarității Sociale (ADOSS) Neamț, care la fel a procedat și cu alte două unități sanitare din țară - Spitalul de Urgență Piatra Neamț – 500 de pilote de microfibră și Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihica Războieni – 170 de pilote.

Întreaga acțiune umanitară nu ar fi fost posibilă fără sprijinul major al echipei Meltem Textil din jud. Prahova, producătorul pilotelor, care și-a anunțat disponibilitatea de a contribui la o nouă donație și cu alte produse textile pe care le fabrică.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 170 de pilote de microfibră, donate Spitalului Județean Suceava, pentru a potoli “frigurile” persoanelor infectate cu coronavirus.
 Vizualizări articol: 1073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
170 de pilote de microfibră, donate Spitalului Județean Suceava, pentru a potoli “frigurile” persoanelor infectate cu coronavirus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei