Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mar 2020 - Anul XXV, nr. 54 (7359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Marian Andronache: PMP va vota învestirea Guvernului Cîțu pentru ca România să iasă din criză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, a anunțat, joi, că parlamentarii acestui partid vor vota pentru învestirea Guvernului Cîțu pentru ca România să iasă din actuala criză. Marian Andronache a precizat că PMP va vota Guvernul PNL deoarece partidul pe care îl reprezintă rămâne fidel principiului enunţat privind nevoia stabilităţii politice într-un moment în care România este fragilă, dar și pentru că PMP şi PNL au semnat un protocol de colaborare politică prin care Guvernul se angajează să pună în aplicare proiectele de dezvoltare a României promovate de Mişcarea Populară. În același timp, Andronache a arătat că PMP va vota noul Guvern deoarece crede în nevoia constituirii unui pol anti-PSD în contextul ratării obiectivului alegerilor locale în două tururi de scrutin, iar unitatea forţelor de centru-dreapta este importantă în perspectiva alegerilor din 2020.

„Știm cu toții că suntem într-o criză politică fără precedent care în momentul acesta influențează foarte mult activitatea tuturor instituțiilor statului. O criză care coroborată cu apariția epidemiei de coronavirus poate duce la un dezastru economic și social cu repercusiuni ireversibile pentru România. În al 12-lea ceas credem că PNL și PSD trebuie să țină cont și de nevoile României și ale românilor, să lase lupta politică în planul doi”, a spus Andronache. El a arătat că în momentul de față nu este nevoie de alegeri parlamentare anticipate, iar discuțiile pe această temă sunt doar un circ. „Este o luptă pentru putere și de conservare a unor procente pe care ei cred că le au în momentul acesta. Noi nu suntem convinși că aceste procente sunt reale”, a spus liderul PMP Suceava. Marian Andronache a subliniat faptul că PMP se poziționează în momentul de față ca a treia forță politică din România, lucru care va fi demonstrat și prin numărul de aleși locali pe care acest partid îi va avea după alegerile de anul acesta.

Pe de altă parte, Andronache consideră că România are nevoie de un Guvern stabil în condițiile în care următoarele două-trei luni vor fi vitale pentru România. „Ne trebuie un Guvern stabil, un Guvern care să ia măsuri necesare și rapide pentru această epidemie. Iar din punct de vedere al Uniunii Europene ne trebuie un Guvern stabil care să poată negocia la Bruxelles bugetul pe care îl vom primi de acolo”, a spus Marian Andronache. El și-a exprimat speranța că noul Guvern Cîțu va fi învestit, în așa fel încât România să intre pe un drum normal, pentru ca din punct de vedere economic și politic să devină o țară stabilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache: PMP va vota învestirea Guvernului Cîțu pentru ca România să iasă din criză.
 Vizualizări articol: 1223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Marian Andronache: PMP va vota învestirea Guvernului Cîțu pentru ca România să iasă din criză1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei