Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mar 2020 - Anul XXV, nr. 54 (7359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Florin Hrebenciuc atrage atenția că PSD și PNL încearcă să îi convingă pe candidații PMP să treacă de partea lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general adjunct al PMP Suceava, Florin Hrebenciuc, a criticat PNL și PSD pentru că încearcă să îi convingă pe candidații PMP la funcțiile de primar să părăsească acest partid și să candideze din partea lor. Florin Hrebenciuc a spus, într-o conferință de presă, că această atitudine din partea PSD și PNL se întâlnește în mai multe localități sucevene, acolo unde PMP are candidați cu șanse reale să câștige funcțiile de primar.

„În momentul de față PMP și-a desemnat candidații de primar și pentru consiliile locale în 90% din organizațiile pe care le avem în județ. Mai avem încă 10% pentru a stabili anumite candidaturi, atât la Consiliul Local, cât și la candidații pentru primării. Vreau să precizez însă că după ce ne-am validat candidații vin celelalte partide pentru a încerca să îi ia. În cazul de față cei care au fost sau sunt la putere încearcă să îi convingă să renunțe la convingerile lor și să candideze din partea lor”, a spus secretarul general adjunct al PMP Suceava. El le-a transmis celor de la PSD și PNL care încearcă să ia candidații PMP să nu își mai piardă timpul. „Toți candidații pe care i-am găsit pentru primării și consiliile locale sunt oameni care sunt profesioniști și specialiști în diverse domenii, care au convingerile lor și sunt alături de noi în această campanie. Sunt oameni care își doresc să facă o schimbare, cum ne dorim și noi, a Sucevei, a județului și a României. Le recomand celor din PSD și PNL să își caute proprii candidați, pentru că este loc pentru toată lumea. Noi nu am încercat să luăm candidații nimănui. Și nu ne dorim decât să avem candidații noștri proprii care să susțină ideile și conceptele partidului nostru”, a declarat Florin Hrebenciuc.

 

Marian Andronache a lansat un nou lot de candidați ai PMP pentru funcțiile de primar

În aceeași conferință de presă, liderul PMP Suceava, Marian Andronache, a prezentat în mod oficial candidații pentru funcția de primar din cinci comune și orașe din județ. Astfel, candidatul PMP pentru Primăria Rădăuți va fi actualul consilier local al PMP, Bogdan Nicolau, fost viceprimar al acestui municipiu. Candidatul PMP pentru funcția de primar în Salcea va fi Cornel Ionescu, în timp ce la Cajvana va candida un tânăr om de afaceri, în vârstă de 29 de ani, Ioan Mârza. Pentru funcția de primar al comunei Șcheia, PMP va miza pe Dan Cristurean, în timp ce pentru Primăria Grănicești va candida actualul viceprimar Florin Șalar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Florin Hrebenciuc atrage atenția că PSD și PNL încearcă să îi convingă pe candidații PMP să treacă de partea lor.
 Vizualizări articol: 1711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Florin Hrebenciuc atrage atenția că PSD și PNL încearcă să îi convingă pe candidații PMP să treacă de partea lor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei