Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mar 2020 - Anul XXV, nr. 54 (7359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

„Dăruieşte viaţă”

Elevii din Hârtop îşi donează picturile pentru a veni în ajutor copiilor cu probleme oncologice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii de la Cercul de pictură din cadrul Centrului Afterschool din satul Hârtop, coordonaţi de pictorul Denisa Vasiliu, au strâns 54 de lucrări pe care vor să le transforme în cărămizi pentru #NoiFacemUnSpital, #-ul sub umbrela căruia se construieşte primul Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România.

Toţi banii licitaţiei „Femeia, culoarea ce dă viaţă!” vor fi donaţi Asociaţiei „Dăruieşte viaţă”, micuţii din acest sat sucevean sprijinind ONG-ul care construieşte de la zero primul Spital de Oncologie şi Radiologie Pediatrică, salvează vieţile bolnavilor de cancer, dotează spitale, construiesc laboratoare, renovează secţii din spitale, construiesc camere sterile pentru unităţile de transplant, totul cu fonduri primite de la oameni de bine.

Toate fotografiile cu lucrările licitate şi care conţin o scurtă descriere şi preţul de plecare a licitaţiei se găsesc pe pagina de Facebook a Asociaţiei Comunităţii Fălticenene. Se declară câştigătoare persoana care a licitat suma cea mai mare pentru lucrarea respectivă, prin comentariu direct la fotografie (NU în cadrul postării sau albumului).

Dată închiderii licitaţiei este vineri, 6 martie 2020, ora 23.59. Detaliile privind locul de ridicare sau metoda de livrare a lucrărilor licitate vor fi stabilite individual, cu fiecare câştigător. Pentru lucrările care doresc a fi livrate prin curier, pentru a fi făcute cadou, organizatorii licitaţiei aşteaptă un mesaj privat şi promit că se vor ocupa ei de livrarea personală a acestora din Fălticeni.

„Elevii inimoşi şi foarte talentaţi de la Hârtop îşi donează lucrările pentru a le veni în ajutor copiilor cu probleme oncologice! Activitatea este o acţiune de voluntariat, coordonată de doamna Vasiliu, iar pânzele şi culorile sunt donate de Primăria Hârtop. Toată comunitatea s-a implicat în acest caz! Haideţi să licităm şi pentru aceste lucrări, în felul acesta ajutăm copiii cu probleme oncologice să aibă o şansă, pentru că toţi banii strânşi vor fi donaţi către Asociaţia <Dăruieşte Viaţă!> Mai puteţi licita lăsând un comentariu la poza din album https://m.facebook.com/media/set/?set=a.1292036277850773&type=3), până pe 6 martie, ora 23:59. Haideţi să facem un bine împreună cu Asociaţia <Dăruieşte Viaţă!>”, este îndemnul reprezentanţilor Asociaţiei Comunităţii Fălticenene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii din Hârtop îşi donează picturile pentru a veni în ajutor copiilor cu probleme oncologice.
 Vizualizări articol: 2288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Elevii din Hârtop îşi donează picturile pentru a veni în ajutor copiilor cu probleme oncologice2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei