Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 feb 2020 - Anul XXV, nr. 38 (7343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violenţă

Avea interdicţia de a se apropia de soţia cu care era în divorţ, dar a mers la ea acasă, unde a bătut-o şi ameninţat-o

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incident între doi soţi aflaţi în divorţ se putea finaliza cu urmări grave. O femeie în vârstă de 41 de ani din Fundu Moldovei a sunat vineri spre orele prânzului la poliţie pentru a cere ajutorul.

Mai exact, femeia a reclamat că soţul cu care se află în procedură de divorţ a venit acasă, unde a lovit-o şi a ameninţat-o.

Totul s-a întâmplat pe fondul faptului că bărbatul în vârstă de 40 de ani primise interdicţie din partea unui magistrat de la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc de a se apropia la mai puțin de 100 de metri de soția sa la domiciliul acesteia din satul Colacu, precum și la mai puțin de 10 metri de locul de muncă al acesteia din Câmpulung Moldovenesc.

Ignorând acest ordin de protecţie care este valabil până la finalul lunii februarie, bărbatul a mers acasă pentru a-i da o lecţie soţiei cu care a ajuns să nu se mai înţeleagă. Mai mult, la plecare, bărbatul ar fi sustras şi o cheie de la intrarea în casa din Colacu.

Imediat ce au primit sesizarea din partea victimei, poliţiştii au început căutările şi l-au depistat pe agresor în Câmpulung Moldovenesc, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Ford.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei, unde a refuzat să facă vreo declaraţie. Poliţiştii au decis să-l reţină pentru o perioadă de 24 de ore, dar totul s-a oprit aici.

De ce acest lucru? Iată ce spune IPJ Suceava: „Despre măsura reținerii a fost informat procurorul de caz, care a opinat că nu va dispune nici o altă măsură preventivă după expirarea reținerii, precizând că nu se impune ca dosarul penal să îi fie prezentat la 15.02.2020, menționând că va putea dispune o astfel de măsură pe parcursul cercetărilor”.

Între timp, poliţiştii au întocmit un nou dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ”violență în familie”, „amenințare”, „furt între membrii de familie” și ”încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăruia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avea interdicţia de a se apropia de soţia cu care era în divorţ, dar a mers la ea acasă, unde a bătut-o şi ameninţat-o.
 Vizualizări articol: 1735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Avea interdicţia de a se apropia de soţia cu care era în divorţ, dar a mers la ea acasă, unde a bătut-o şi ameninţat-o5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei