Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 feb 2020 - Anul XXV, nr. 38 (7343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Tăiere de panglică

Omnia, cea mai nouă sală de fitness, şi-a deschis porţile pentru clienţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omnia, cea mai nouă sală de fitness din Suceava, şi-a deschis porţile şi îşi aşteaptă clienţii cu noutăţi dintre cele mai atractive, cu aparatură atestată şi recomandată de specialiştii în domeniu, dar şi cu un personal calificat şi bine pregătit de-a lungul ultimilor ani.

Noul spaţiu, care are o suprafaţă de circa 600 mp, este situat la intrarea în municipiul Suceava dinspre Şcheia, mai jos de Lidl, şi a fost construit de la zero. Administratorii acestui spaţiu spun că se adresează tuturor celor care îşi doresc să-şi îmbunătăţească sau să-şi menţină condiţia fizică.

Cei care vor trece pragul centrului Omnia vor avea parte de serviciile mai multor specialişti, respectiv 4 antrenori personali, un kinetoterapeut, 3 specialişti pe terapii corporale şi faciale şi un nutriţionist.

„Pentru a intra într-un program de pregătire, fiecare persoană va fi analizată, iar la final i se vor recomanda tipurile de exerciţii pe care ar trebui să le urmeze. Noi vom da doar recomandări, fără a ne erija în cadre medicale”, a arătat administratorul sălii Omnia.

Printre antrenorii care activează la această sală se numără şi Cătălin Bunduc, alături de care se pregăteşte Florin Lambagiu, zis „Rambo”, cel care urmează să lupte cu Tolea Ciumac.

Practic, sub atenta supraveghere și îndrumare a antrenorilor, clienţii vor beneficia de antrenamente progresive ce au ca obiectiv creșterea rezistentei și a forței. Mai mult, specialiștii cu care colaborează cei de la Omnia vor asigura un plan alimentar care ţine cont de fiecare persoană în parte, precum şi consiliere pentru corectarea alimentaţiei.

În noul spaţiu de la intrarea în municipiul Suceava clienţii vor avea acces la informaţii din domeniul sportiv şi nutriţional, care ţin de schimbarea stilului de viaţă prin seminarii săptămânale.

În afara aparatelor de fitness, clienţii mai pot beneficia şi de alte servicii. Lipomassage este unul dintre aceste servicii, ce are ca obiectiv: reducerea localizată a zonelor de grăsime, conturare, sculptare, tratarea celulitei şi fermitate. Este o tehnică care acţionează acolo unde dieta şi exerciţiile fizice nu sunt suficiente pentru a îndeplini obiectivul estetic. Mai exact o stimulare mecanică realizată la exteriorul pielii prin intermediul rolelor motorizate individual care induc obţinerea unui răspuns biologic din interior, asigurând un tratament non-invaziv, nedureros, 100% natural atât la nivel corporal, cât și facial.

De asemenea, acest centru mai oferă și alte servicii pentru îngrijirea corpului precum: împachetări cu aur, terapie de relaxare cu peşti, preso terapie, terapii musculo-articulare, antrenamente cu tehnologia EMS.

Sala Omnia va avea şi o terasă în aer liber pentru antrenamente și clase de aerobic ce vor începe imediat ce vremea se va îmbunătăţi.

„Toți am ajuns în acest domeniu datorită pasiunii noastre pentru sport. Însă nepăsarea oamenilor vizavi de condiția lor de sănătate ne-a motivat să luptăm şi mai mult, prin metode moderne și eficiente, care au rolul de a îmbunătăți și sănătatea, nu doar aspectul fizic. Obiectivul nostru principal este de a ne ajuta clienții în schimbarea stilului de viață într-unul sănătos, din punct de vedere fizic, psihic și al alimentaţiei, prin metode cât mai non-invazive, ce au rolul de a stimula organismul şi nu de a îi schimba cursul natural”, au arătat administratorii Omnia Centrum.

Aceştia au mai adăugat că "Din acest motiv, în ultimii ani am investit în echipa noastră prin diverse specializări, pentru a putea oferi servicii cât mai de calitate, pentru a oferi clienților noştri sănătate".

Pentru clienţii fideli a fost gândit un sistem de plată online, cu abonamente care le vor permite accesul pe baza scanării unui card virtual. Informaţii suplimentare se pot obţine direct la sală, pe ‪strada Humorului, nr. 13 sau la telefon 00 40 (748) 630 574.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omnia, cea mai nouă sală de fitness, şi-a deschis porţile pentru clienţi.
 Vizualizări articol: 8201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Omnia, cea mai nouă sală de fitness, şi-a deschis porţile pentru clienţi3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei