Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 feb 2020 - Anul XXV, nr. 38 (7343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Experienţă

Tinerii liberali rădăuţeni au vizitat Parlamentul şi Guvernul României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Tineretului Naţional Liberal Rădăuţi a organizat, săptămâna trecută, la iniţiativa deputatului PNL Dumitru Mihalescul, o vizită la Bucureşti, ocazie cu care cei mai tineri liberali rădăuţeni au avut ocazia să viziteze sediile Partidului Naţional Liberal, Guvernului şi Palatului Parlamentului. Vizita în Capitală, vizită coordonată de liderul TNL Rădăuţi Silviu-Cătălin Tibeică şi de ex-viceprimarul Bogdan Loghin, a debutat la sediul Partidului Naţional Liberal, unde tinerii au fost întâmpinaţi de Robert Sighiartău, secretarul general PNL, ocazie cu care rădăuţenii au dezbătut mai multe aspecte politice. A urmat apoi vizita la Palatul Victoria şi la Palatul Parlamentului, unde s-au întâlnit cu preşedintele Tineretului Naţional Liberal, Mara Mareş, şi au fost asiguraţi de tot sprijinul liderului TNL în viitoarele proiecte politice. Tibeică Silviu-Cătălin, preşedinte TNL Rădăuţi, a declarat: “Nu pot să spun decât că sunt mândru de nivelul la care a ajuns organizaţia la doar un an şi jumătate de la înfiinţare şi am alături de mine colegi foarte dedicaţi, muncitori şi loiali partidului. Această vizită la Bucureşti ne-a determinat să dorim să muncim şi mai mult şi să avansăm în cariera politică, ajungând în cele din urmă să avem oportunitatea de a face carieră politică într-una dintre aceste instituţii şi să fim sprijinul românilor de pretutindeni. Dorim să îi mulţumim deputatului Dumitru Mihalescul întrucât a făcut posibilă această deplasare şi a fost alături de noi pe tot parcursul evoluţiei organizaţiei noastre.”

 

Mihalescul: "Cred că tineretul poate produce cele mai mari schimbări în societate"

La rândul său, deputatul Dumitru Mihalescul a precizat: ,,Politicienii declară tot mai des în ultima vreme că <tinerii trebuie să se implice în politică>. Eu sunt bucuros că tinerii din organizaţia liberală din Rădăuţi nu doar că au făcut pasul spre implicare în viaţa politică, dar mulţi dintre ei au ajuns să se dedice total şi să performeze. Sunt sigur că, peste ani, mulţi dintre ei vor ocupa funcţii importante şi vor face parte din elita societăţii. Cred că tineretul poate produce cele mai mari schimbări în societate, iar noi, seniorii, avem obligaţia să îi sprijinim, să le dăm forţă şi să le susţinem ideile valoroase pentru comunitate astfel încât acestea să se concretizeze în proiecte. Voi fi mereu un sprijin pentru tinerii din colegiul meu’’.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii liberali rădăuţeni au vizitat Parlamentul şi Guvernul României.
 Vizualizări articol: 1497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tinerii liberali rădăuţeni au vizitat Parlamentul şi Guvernul României1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei