Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 ian 2020 - Anul XXV, nr. 19 (7324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Șir de infracțiuni

Băut și fără permis la volan, a trecut pe scaunul din dreapta când l-au oprit polițiștii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Plecat în plimbare după ce a furat autoturismul surorii sale, fără a avea permis și după ce a luat câteva pahare de alcool, un tânăr de 20 de ani din Siminicea este acum cercetat de polițiști pentru comiterea unui număr de 3 infracțiuni.

Incidentul s-a petrecut joi după-amiază, în jurul orei 17.20, când un echipaj format din polițiști ai posturilor de poliție Salcea și Dumbrăveni, aflați în supravegherea traficului pe DJ 208B, în localitatea Siminicea, au văzut în trafic un autoturism VW Golf, care se deplasa către centrul localității Siminicea, conducătorul auto al mașinii nepurtând centura de siguranță. Poliţiştii au efectuat semnale regulamentare de oprire, prin punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție. Conducătorul auto nu s-a conformat  în primă fază,  oprind autoturismul după circa 100 de metri, în dreptul unui magazin. Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, pe distanța de 100 de metri, și au oprit autospeciala în dreptul vehiculului suspect. În acel moment ei au observat cum bărbatul de la volanul mașinii s-a mutat pe locul din dreapta față, în încercarea de a-i induce în eroare pe polițiști.  În același timp, din partea dreaptă au coborât 2 tineri, un băiat și o fată, pasageri în autoturism.

Polițiștii l-au identificat pe cel de la volan ca fiind un tânăr de 20 de ani din localitate, vizibil agitat și despre care au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În același timp s-a stabilit că autoturismul este proprietatea surorii sale, fiind luat tânăr fără știrea acesteia. Ceilalți ocupanți ai mașinii s-au dovedit a fi o tânără de 14 ani din județul Iași și un băiat de 13 ani din localitate. Şoferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aer expirat. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut și fără permis la volan, a trecut pe scaunul din dreapta când l-au oprit polițiștii.
 Vizualizări articol: 1992 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut și fără permis la volan, a trecut pe scaunul din dreapta când l-au oprit polițiștii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei