Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 ian 2020 - Anul XXV, nr. 19 (7324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Furturi de piese de pe mașini. O suceveancă a văzut de pe balcon cum hoții încercau să-i fure catalizatorul autoturismului

Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020 (15:46:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția a transmis un avertisment cu privire la furturile de componente auto, care se petrec în special pe raza municipiului Suceava. Un ultim caz este chiar din dimineața zilei de 24 ianuarie. În jurul orei 3.00 din noapte, o femeie în vârstă de 35 de ani, din municipiul Suceava, a sunat la 112 și a sesizat că a observat doi bărbați care demontau ceva de la autoturismul său, un VW Lupo, parcat în fața blocului în care locuiește, pe strada Dimitrie Cantemir din Suceava. Din cercetările ulterioare a rezultat că reclamanta a auzit zgomote suspecte, s-a dus pe balcon și a observat un tânăr îmbrăcat în haine de culoare închisă, care era aplecat spre partea din stânga față a autoturismului său. Reclamanta a strigat la tânărul respectiv, moment în care a văzut cum de de sub autoturism, din partea din față, a mai ieșit un tânăr, cei doi fugind printre blocuri.

După ce un echipaj de la Poliția municipiului Suceava a ajuns la fața locului s-a constatat că mașina era ridicată pe un cric iar autorii au fost întrerupți în timp ce cel de sub mașină încerca să scoată catalizatorul folosindu-se de un bomfaier.

Comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene, a atras atenție că de la începutul acestui an au fost sesizate mai multe fapte de acest gen, în municipiul Suceava. De asemenea, în anul 2019 au fost sesizate peste 30 de furturi de piese și componente exterioare de la autoturisme.

„Vă recomandăm să parcați vehiculele în locuri iluminate și să montați sisteme de alarmare eficiente. De multe ori valoarea distrugerilor provocate depășește ca prejudiciu valoarea piesei sustrase în sine, astfel încât adoptarea unui comportament preventiv poate să vă ferească de răufăcători și de o daună însemnate. De asemenea, recomandăm prudență la achiziția de piese auto din locuri neautorizate, riscând să cumpărați un produs care provine dintr-o infracțiune sau este neconform și vă poate pune în pericol viața”, a transmis ofițerul Epureanu.

Avertismentul poliției este și față de reprezentanții centrelor de colectare și dezmembrări auto cu privire la respectarea cu strictețe a legii în sensul întocmirii documentațiile specifice acestei activități pentru a nu încuraja astfel de infracțiuni și a fi complici ai infractorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furturi de piese de pe mașini. O suceveancă a văzut de pe balcon cum hoții încercau să-i fure catalizatorul autoturismului.
 Vizualizări articol: 4272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Furturi de piese de pe mașini. O suceveancă a văzut de pe balcon cum hoții încercau să-i fure catalizatorul autoturismului3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei