Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 ian 2020 - Anul XXV, nr. 19 (7324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava

Un tânăr i-a smuls poșeta pe stradă unei femei. Victima este judecător

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie care se deplasa pe jos prin zona centrală a municipiului Suceava a fost atacată de un necunoscut, marți seară, în jurul orei 18.00, tâlharul smulgându-i victimei poșeta. Astfel de fapte s-au mai produs destul de des în municipiul Suceava, ceea ce face cazul mai ieșit din comun fiind că victima este judecător în activitate la Curtea de Apel Suceava. Din informațiile noastre, victima a fost îmbrâncită în timp ce se deplasa în zona străzii Tipografiei, spre Samuil Isopescu, și a suferit și o leziune la unul din degete în timp ce se împotrivea atacatorului. 

Poșeta smulsă a fost găsită aruncată nu departe de comiterea faptei, fiind abandonată de autor la scurt timp după atac. Se pare că acesta nu s-a ales cu nimic în urma faptei. În poșetă nu erau bani sau alte bunuri pe care acesta să le considere de valoare.

Mai mult ca sigur, având în vedere toate detaliile cazului, autorul nu a știut pe cine atacă.

Autorii de tâlhării de acest gen atacă femei sau bătrâni asupra cărora observă un bun la vedere, respectiv poșetă sau telefon. Atacurile se dau în zone cât mai izolate, după ce autorul se asigură că nu are cine să sară în ajutor victimei. De cele mai multe ori, autorii acestor tâlhării stradale au fost minori, mare parte din ei tineri de etnie romă de la Șcheia.

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Suceava au deschis un dosar penal în acest caz, pentru infracțiunea de tâlhărie. Dosarul este înregistrat deocamdată cu autori necunoscuți. Anchetatorii au o listă destul de scurtă cu cei care s-ar preta la fapte de acest gen. 

Evenimentul nu a fost mediatizat în nici o formă de către Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, probabil din cauza calității pe care o are victima. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr i-a smuls poșeta pe stradă unei femei. Victima este judecător.
 Vizualizări articol: 6504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 8 voturi
Un tânăr i-a smuls poșeta pe stradă unei femei. Victima este judecător3.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei