Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 ian 2020 - Anul XXV, nr. 19 (7324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

În studiu

Garda de Mediu Suceava decide luni măsurile pe care le va lua în cazul gunoaielor luate de vânt de la depozitul ecologic de la Moara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Gărzii de Mediu Suceava a anunţat că luni vor fi analizate toate aspectele legate de cele 4-5 tone de gunoaie care au fost împrăştiate pe câmpurile din Moara. Pungile şi celelalte deşeuri au fost luate de vânt din incinta depozitului ecologic care funcţionează la Moara.

Între timp, o parte din gunoaie au fost adunat de către angajaţii firmei care se ocupă cu exploatarea depozitului ecologic, astfel încât poluarea a fost redusă.

Nu şi starea de nemulţumire şi indignare a oamenilor care locuiesc în apropiere şi care spun că un astfel de incident se poate repeta oricând.

Administratorul depozitului, Valerian Popovici, a precizat că vântul care a bătut cu putere și a antrenat gunoaiele peste cele două garduri ale depozitului a fost „principalul vinovat”, iar zona în care este amplasat obiectivul se află la intersecţia unor turbioane.

„Noi punem pământ în fiecare zi peste gunoiul descărcat. Ceea ce vedeți pe câmpuri s-a împrăștiat în momentul descărcării din mașini. Vântul a bătut foarte tare, a ridicat hârtia și folia, le-a trecut peste gardul înalt de patru metri și le-a dus până la 1 km în jurul gropii. La vânt slab și moderat nu sunt probleme. Varianta de a nu se întâmpla asta era una singură: să nu se descarce, dar asta însemna să paralizăm întreg județul. Vă dați seama, la noi se aduc 300 de tone de deșeuri pe zi”, a spus Valerian Popovici.

Rămâne de văzut şi care va fi opinia comisarilor de la Garda de Mediu Suceava şi dacă aceştia vor decide că trebuie să aplice şi sancţiuni sau este suficientă doar luarea unor măsuri pentru a preîntâmpina incidente similare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Garda de Mediu Suceava decide luni măsurile pe care le va lua în cazul gunoaielor luate de vânt de la depozitul ecologic de la Moara.
 Vizualizări articol: 2127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garda de Mediu Suceava decide luni măsurile pe care le va lua în cazul gunoaielor luate de vânt de la depozitul ecologic de la Moara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei