Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 ian 2020 - Anul XXV, nr. 9 (7314)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În miez de noapte

Un tânăr beat şi fără permis a fugit de poliţişti pe jos, pe malul râului Moldova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr care s-a urcat la volan băut şi fără a avea permis de conducere a fost prins de poliţişti după o urmărire pe jos, pe raza comunei Fundu Moldovei, suspectul abandonând maşina şi fugind pe malul râului Moldova. 

În noaptea de 11 spre 12 ianuarie, în jurul orei 0.10, un echipaj de la Secţia Rurală Pojorâta acţiona pe DJ 175, cel care face la dreapta din Pojorâta spre Fundu Moldovei. Pe raza satului Colacu, comuna Fundu Moldovei, poliţiştii au făcut semnal de oprire unui autoturism Suzuki. Tânărul de la volan a oprit maşina, a coborât şi a luat-o la fugă.

Tânărul a luat-o spre malul râului Moldova, fiind somat verbal de mai multe ori să se oprească. Tânărul a fost ajuns din urmă după câteva sute de meri şi încătuşat.

S-a stabilit că este vorba de un localnic în vârstă de 22 de ani, care nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto. Tânărul emana miros de alcool, aparatul etilotest indicând o concentraţie de 0,47 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, fiind dus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru a i se stabili alcoolemia în sânge.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunile de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Cel puţin în primă fază, s-a decis ca tânărul să fie cercetat în libertate, fără a fi reţinut 24 de ore.

Tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00, şi poliţiştii de la Secţia Preuteşti au depistat un şofer băut şi fără drept de a conduce.

Pe drumul judeţean din satul Huşi, comuna Preuteşti, a fost oprit un Audi la volanul căruia era un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Cornu Luncii.

Acesta era în vizibilă stare de ebrietate, etilotestul indicând concentraţia de 1,19 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

La Spitalul municipal Fălticeni, bărbatul a refuzat să îi fie recoltate probe biologice. Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date ale poliţiei s-a constatat că acesta figurează cu restricţii, având dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele individului s-a deschis dosar penal pentru două infracţiuni: conducere fără permis şi refuzul de prelevare de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr beat şi fără permis a fugit de poliţişti pe jos, pe malul râului Moldova.
 Vizualizări articol: 1538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr beat şi fără permis a fugit de poliţişti pe jos, pe malul râului Moldova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei