Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 272 (7273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gest

Noi aparate medicale donate de către preoţii din Protoieria Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preoţii din Protopopiatul Fălticeni organizează lunar acţiuni filantropice de sprijin şi ajutorare pentru persoane din toate categoriile sociale, aflate în situaţii financiare delicate, pentru semenii suferinzi aflaţi pe patul de spital.

În fiecare an, în această perioadă, preoţii donează aparate medicale Spitalului Municipal Fălticeni pentru un act medical de calitate. De această dată au fost oferite unităţii medicale două monitoare de funcţii vitale de tip CMS 8000 de ultimă generaţie, ce vor fi folosite în cadrul secţiilor de chirurgie şi medicină internă. Valoarea totală este de 9.200 de lei şi a fost suportată integral de preoţii din Protoieria Fălticeni. Activitatea s-a desfăşurat cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Părinte Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, şi este o continuare a ajutorului în aparatură medicală oferit de preoţi secţiilor Spitalului Municipal Fălticeni de-a lungul a patru ani de frumoasă colaborare între cele două instituţii.

Predarea aparaturii care oferă condiţii mai bune pentru însănătoşirea celor bolnavi s-a făcut luni, 18 noiembrie 2019, într-un cadru festiv, în prezenţa medicilor Dorin Vîlceanu şi Stelică Constantin și a cadrelor medicale, Protoieria Fălticeni fiind reprezentată de părintele protoiereu Adrian Dulgheriu şi de o parte din preoţii donatori.

Medicul Stelică Constantin, șeful Secţiei de medicină internă, le-a mulţumit preoţilor participanţi la această frumoasă activitate, scoţând în evidenţă cât de necesare sunt aceste aparate în activitatea spitalicească.

„Remarcăm faptul că şi celelalte aparate pe care le-aţi donat către spitalul nostru dau randamentul dorit, printre care se numără şi EKG-ul donat acum doi ani şi care se află în secția de primiri urgenţe a Spitalului Municipal Fălticeni. Toate donaţiile pe care le faceţi pentru noi sunt o binecuvântare pentru cadrele medicale, dar şi pentru pacienţii acestui spital, mai ales pentru faptul că vin din partea Bisericii”, a spus dr. Stelică Constantin.

La final, părintele protoiereu le-a mulţumit cadrelor medicale prezente şi preoţilor contributori: „simţim o bucurie că putem veni în sprijinul celor bolnavi şi vă asigurăm că astfel de fapte vor continua şi în viitor. Acest dar îl oferim din inimă şi cu multă dragoste creştină, în numele Bisericii, al preoţilor şi al credincioşilor. Mulţumim pe această cale domnului manager dr. Vlad Alexandru Morariu pentru frumoasa colaborare dintre cele două instituţii şi pentru că ne ajută în demersul nostru de a derula activităţi menite să ajute pe cei aflaţi în suferinţă. De fiecare dată preoţii din protoieria pe care o conduc au răspuns afirmativ şi s-au unit când a fost vorba de nevoile oamenilor, de cei neputincioşi şi nu pot rămâne insensibili la boală şi durere”, a precizat preotul protopop Adrian Dulgheriu.

„Pentru a nu ştiu câta oară în ultimii ani, sfinţii părinţi din Protoieria Fălticeni vin în ajutorul nostru cu o nouă donaţie! Sunteţi nişte oameni minunaţi, care vă serviţi comunitatea cu multă implicare! Să vă dea Bunul Dumnezeu în continuare multă putere de muncă pentru a putea continua activitatea nobilă pe care o faceţi! Mii de mulţumi!”, a fost mesajul directorului Vlad Alexandru Morariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi aparate medicale donate de către preoţii din Protoieria Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2175 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Noi aparate medicale donate de către preoţii din Protoieria Fălticeni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei