Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 272 (7273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Greu de găsit

DSP Suceava încearcă pentru a treia oară în acest an să ocupe două posturi de inspectori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Suceava organizează pentru a treia oară în acest an concurs pentru a ocupa două posturi de inspectori sanitari la Serviciul Control în Sănătate Publică, în data de 17 decembrie a.c.. Directorul executiv DSP Suceava, dr. Liliana Grădinariu, a declarat, ieri, că primul concurs a fost organizat în luna iunie a acestui an, cu grad profesional debutanți, dar dintre cei 16 candidați înscriși nici unul nu a întrunit punctajul necesar pentru a promova. În data de 30 octombrie posturile au fost scoase din nou la concurs, de data aceasta cu grad profesional principal, însă nu s-a înscris nimeni.

Acum instituția încearcă din nou și se adresează medicilor, farmaciștilor și asistenților medicali generaliști cu studii superioare pentru a se înscrie la concursul de ocupare a posturilor de inspector clasa I grad profesional asistent la Compartimentul control servicii de asistență medicală primară și de inspector clasa I grad profesional asistent la Compartimentul Control al asistenței medicale din unitățile cu paturi.

Candidații trebuie să aibă studii universitare cu licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea medicină/ asistență medicală generală/ farmacie și o vechime în specialitatea studiilor de minimum un an.

Înscrierile au loc în perioada 15 noiembrie – 4 decembrie a.c., după care urmează o perioadă de 5 zile pentru selecția dosarelor și în data de 17 decembrie a.c. va fi proba scrisă.

Documentele necesare, condițiile necesare pentru înscrierea la concurs și bibliografia se pot consulta pe site-ul DSP Suceava https://www.dspsv.ro/noiembrie-2019-2/.

Nu este pentru prima dată când DSP se confruntă cu dificultăți în ocuparea posturilor cu specialiști. Actualul director executiv asigură, din noiembrie 2018, al cincilea interimat, în ultimii 4 ani, la conducerea instituției. Pentru ocuparea acestei funcții, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a organizat, în 2016 și în 2017, patru concursuri, la care nu s-a înscris nimeni sau cei înscriși nu au promovat examenul.

De asemenea, DSP are vacant postul de director adjunct.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DSP Suceava încearcă pentru a treia oară în acest an să ocupe două posturi de inspectori.
 Vizualizări articol: 1452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DSP Suceava încearcă pentru a treia oară în acest an să ocupe două posturi de inspectori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei