Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 263 (7264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Final fericit pentru victimă

Femeie tâlhărită în centrul Sucevei de un tânăr prins în scurt timp de doi bărbaţi care au intervenit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 54 de ani a trăit clipe de coşmar, joi după-amiază, fiind atacată de un tânăr la scurt timp după ce a scos o sumă de bani de la bancomat. Fapta s-a petrecut în centrul Sucevei, tânărul smulgându-i femeii poşeta, fără însă a putea ajunge prea departe. Doi bărbaţi care se aflau în zonă l-au prins. Unul dintre ei este consilierul local sucevean Mihai Flutur.

Joi, în jurul orei 15.50, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în zona CEC Bank, pe strada Curtea Domnească, a fost reţinut autorul unei tâlhării. 

La faţa locului, în parcarea din faţa Bisericii „Sf. Dumitru”, poliţiştii au identificat victima şi pe tânărul care i-a smuls poşeta.

Victima s-a lovit în zona umărului în urma atacului, însă nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate.

Autorul a fost identificat în persoana lui Alexandru-Nicolae Cuciureanu, în vârstă de 19 ani, din Solca. Este un tânăr care a crescut în Centrul de Plasament Solca, fiind abandonat de mic de părinţi. Tânărul era eliberat de aproximativ trei luni din penitenciar. Din păcate, deşi tânăr, acesta are deja un cazier important în spate. El a stat după gratii în jur de trei ani şi jumătate, pentru furturi de maşini, dar şi pentru un viol. Tânărul a fost condamnat pentru că, atunci când era minor, împreună cu un alt minor, a dus o fată de 15 ani în locuinţa unui bărbat în vârstă de 83 de ani, din Solca. Acolo, toţi au consumat alcool, ulterior fata fiind violată de bătrân, dar şi de cei doi tineri care au dus-o în locuinţă. Fapta a fost intens mediatizată la vremea comiterii, în mai 2016, prin prisma modului de producere şi a faptului că bătrânul de 83 de ani era fost primar la Solca.

Revenind la fapta de joi, tânărul de 19 ani a fost reţinut în arestul poliţiei judeţene, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. El mai este suspect de cel puţin încă o tâlhărie recentă, cu acelaşi mod de operare.

Cercetările sunt continuate de către judiciariştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava, sub coordonarea unui procuror.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie tâlhărită în centrul Sucevei de un tânăr prins în scurt timp de doi bărbaţi care au intervenit.
 Vizualizări articol: 4365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Femeie tâlhărită în centrul Sucevei de un tânăr prins în scurt timp de doi bărbaţi care au intervenit4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei