Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 263 (7264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosare penale

Ordine de protecţie provizorii emise pe numele unor soţi agresivi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi au primit ordine de protecţie provizorii pe numele lor, după ce au făcut scandal în mod repetat în familiile lor, agresându-i pe cei care într-un final s-au adresat poliţiştilor pentru a scăpa de coşmar.

Un prim caz a fost înregistrat în cursul dimineţii de joi, când Secţia de Poliţie Rurală Bălcăuţi a fost sesizată de către o femeie de 44 de ani, din comuna Grămeşti, despre faptul că a fost agresată de către concubinul ei, în vârstă de 45 de ani, care a lovit-o cu un corp contondent în zona capului, producându-i leziuni. Cercetările întreprinse de poliţişti la faţa locului au stabilit că femeia trăieşte de mulţi ani în uniune consensuală cu bărbatul de 45 de ani, împreună cu care are patru copii, dintre care doi minori. În acea dimineaţă, în jurul orei 11.00,în timp ce femeia se afla la domiciliu împreună cu fiica sa, în locuinţă a pătruns concubinul ei, aflat sub influenţa alcoolului, şi din cauza unor neînţelegeri existente între aceştia şi a geloziei bărbatul a lovit-o.

În urma agresiunii femeia a solicitat eliberarea uni ordin de protecţie provizoriu, întrucât ea şi copiii nu se simt în siguranţă. Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent pentru viaţa şi integritatea fizică a victimei şi a copiilor săi, fapt pentru care s-a emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de cinci zile. Totodată a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie”.

În aceeaşi zi, o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Marginea a fost sesizată de către o femeie de 52 de ani, din localitate, despre faptul că a fost agresată de soţul său. Femeia este căsătorită de circa 30 de ani cu soţul ei în vârstă de 54 de ani şi scandalul între cei doi începuse cu o seară înainte, când bărbatul băut începuse să o lovească. Pentru a scăpa din mâinile lui femeia s-a închis în dormitor şi nu a mai ieşit până dimineaţă. Ea a depus joi oplângere penală împotriva soţului său, solicitând de asemenea emiterea unui ordin de protecţie provizoriu. Având în vedere declaraţia persoanei vătămate, s-a stabilit că se impune emiterea unui asemenea ordin împotriva bărbatului, care a fost emis joi la prânz, cu o valabilitate de cinci zile. Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ”violenţă în familie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ordine de protecţie provizorii emise pe numele unor soţi agresivi.
 Vizualizări articol: 1608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ordine de protecţie provizorii emise pe numele unor soţi agresivi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei