Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 217 (7218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Război politic

Alexandru Băişanu se luptă direct cu Tăriceanu şi vrea să-şi facă propriul grup parlamentar în Camera Deputaţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul sucevean Alexandru Băişanu a anunţat ieri că a demisionat din grupul ALDE din Camera Deputaţilor, alături de alţi patru colegi din aceeaşi formaţiune politică. Practic, prin această decizie, ALDE rămâne fără grup parlamentar în Camera Deputaţilor, Alexandru Băişanu declarând că intenţionează să înfiinţeze un nou grup, intitulat „România demnă. România în picioare”. „Ne-am dat demisia din Grupul ALDE din Camera Deputaţilor! ALDE rămâne fără grup parlamentar şi în Camera Deputaţilor! Nu şi din partid! Mulţumim, domnilor care doriţi să distrugeţi ALDE! Și asta doar pentru a susţine pe funcţie în partid un singur om! Domnule Tăriceanu, luaţi mâna de pe el, cât nu e prea târziu!”, a spus Alexandru Băişanu ieri seara. Alexandru Băişanu a postat pe pagina sa de Facebook demisia sa din grupul ALDE, precum şi documentele similare depuse de deputaţii Mihai Niţă, Ion Cupă, Graţiela Gavrilescu şi Marian Gheorghe Cucşa. Alexandru Băişanu a anunţat că va activa ca neafiliat politic. Într-o intervenţie la unul dintre posturile naţionale de televiziune, Băişanu a declarat că intenţionează să înfiinţeze un nou grup parlamentar, intitulat „ România demnă. România în picioare”, la care ar urma să adere şi alţi deputaţi. Alexandru Băiaşnu a precizat că în momentul de faţă Călin Popescu Tăriceanu a reuşit să lase ALDE fără Grupuri Parlamentare atât în Senat, cât şi în Camera Deputaţilor.

Reamintim că deputatul Alexandru Băişanu a fost nominalizat de premierul PSD al Guvernului, Viorica Dăncilă, pentru a prelua funcţia de ministru pentru Relaţia cu Parlamentul. După nominalizare, Biroul Politic Executiv al ALDE a anunţat, vinerea trecută, că Alexandru Băişanu nu mai este membru al acestei formaţiuni politice, fiind radiat din rândul membrilor ALDE. Deputatul sucevean a declarat că îi va face plângere penală liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi că va ataca radierea din partid, considerând că această decizie a fost luată de o structură de conducere a partidului care nu s-a întâlnit statutar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băişanu se luptă direct cu Tăriceanu şi vrea să-şi facă propriul grup parlamentar în Camera Deputaţilor.
 Vizualizări articol: 1894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Alexandru Băişanu se luptă direct cu Tăriceanu şi vrea să-şi facă propriul grup parlamentar în Camera Deputaţilor1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei