Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 217 (7218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


O fi reînviat Miliţia!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În orice tară şi în orice domeniu de activitate, atunci când se constată că lucrurile nu merg tocmai bine, există instrumente care intră în activitate şi pun ordine, astfel încât mecanismul respectiv să (re)înceapă să funcţioneze aşa cum este normal şi cum aşteaptă toată lumea. Sportul este unul din aceste domenii, în care de ani buni se depun eforturi considerabile pentru instaurarea corectitudinii absolute, la fel cum s-a făcut şi în tenis, în atletism, în hochei etc. În mod evident, niciodată nu vom atinge perfecţiunea, oricâte device-uri se vor mai inventa şi utiliza, întrucât chiar şi tehnologia cea mai sofisticată este uneori în imposibilitatea de a discrimina între corect şi incorect, între valabil şi eronat, între poziţia regulamentară şi cea de ofsaid, din cauza vitezei, a poziţiilor celor implicaţi, a luminii etc. Peste toate, atât timp cât decizia finală aparţine totuşi "cavalerilor dreptăţii" echipaţi cu fluier, cartonaşe şi steaguri, tehnologia nu are decât rol consultativ. Ajunşi în acest punct, nu putem să nu ne întrebăm dacă toată povestea n-o fi cumva făcută la mişto, ori mai rău: pentru a acoperi marile tâlhării cu o mânjeală de tehnologie, astfel încât să nu poţi acuza decât calculatorul VAR-ul, camerele video etc. Am fost martori la o tâlhărie jegoasă comisă de unu', Colţescu, care l-a scos din minţi (ceea ce nici nu-i greu în cazul dat, să recunoaştem şi asta!) pe numitul Dan Petrescu. Între timp, Petrescu a fost trimis în tribune 4 etape, iar Colţescu fluieră bine mersi în continuare. Cum dracu' vâna asta, măi Vassars-ilor şi mai Colţeştilor!? Iar ca să ne convingem că nu-i nicio "eroare umană" la delegri şi tâlhării la vedere, iată că un alt neisprăvit, Rădulescu şi-mai-nu-stiu-cum, s-apus pe fluierat contra Botoşaniului şi pro Dinamo cu un elan care te făcea să te gândeşti că a reînviat Miliţia şi că-l are la mână cu ceva dosare măcar pentru viol. Iar dacă nici ăsta nu va fi suspendat, ci tot vreuna din victime, eventual antrenorul, atunci e clar: porcia şi frăţia romano-grecească au ieşit biruitoare definitiv. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fi reînviat Miliţia!?.
 Vizualizări articol: 1919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
O fi reînviat Miliţia!?4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei