Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 217 (7218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sentință definitivă

Judecătorii i-au aplicat aproape şapte ani de închisoare unui hoț de biciclete recidivist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 6 ani și 8 luni de închisoare într-un dosar în care a fost judecat pentru 12 furturi de biciclete. Condamnarea severă a fost dată în condițiile în care Andrei Sava a comis furturile în formă continuată în perioada de recidivă postcondamnatorie.

Sentința a fost stabilită inițial de magistrații de la Judecătoria Suceava și confirmată recent și de judecătorii de la Curtea de Apel Suceava.
Majoritatea bicicletelor furate au fost recuperate de polițiști și restituite părților vătămate. În aceste condiții, inculpatul are de achitat despăgubiri doar pentru două părți vătămate.

În acest dosar a fost judecat și unul dintre cumpărătorii unei biciclete furate, Dorin Aelenei. Acesta a fost acuzat de polițiști și de procurorul de caz de tăinuire în formă continuată, însă magistrații de la cele două instanțe au stabilit definitiv că faptele nu există și au dispus achitarea acestuia. Judecătorii au mai dispus ca lui Dorin Aelenei să-i fie restituită o bicicletă Merida, din Camera de Corpuri Delicte a poliției județene. 

Revenind la Andrei Sava, acesta mai are la activ condamnări pentru furturi, dar și pentru tâlhării. Acesta a comis fapte destul de grave, cu violență, încă de la vârsta de 18 ani.

În octombrie 2013, Andrei Sava, împreună cu un complice,  a tâlhărit o femeie din municipiul Suceava, grefier la Judecătoria Suceava, care se deplasa pe strada Vasile Bumbac (de la Direcţia de Finanţe spre Hotelul Gloria).

Unul dintre tâlhari a împins-o pe victimă în gardul viu din apropiere, iar celălalt i-a smuls poşeta, în care avea o sumă de bani.

Poliţiştii l-au prins în scurt timp pe Sava, dar şi pe complicele acestuia, un minor în vârstă de 16 ani. Pentru această faptă, Sava a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare. Suspendarea condiționată a fost în cele din urmă înlăturată și transformată în pedeapsă cu executare. Într-un alt caz, același Andrei Sava i-a smuls geanta cu bani din mână unei femei în vârstă de 60 de ani.

În ultima perioadă de timp acesta se profilase pe furturile de biciclete. Bicicletele sunt ușor de furat și relativ ușor de vândut mai departe. Chiar dacă sunt vândute la un preț foarte mic, hoții obțin destul de ușor pe ele câteva sute de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judecătorii i-au aplicat aproape şapte ani de închisoare unui hoț de biciclete recidivist.
 Vizualizări articol: 1675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Judecătorii i-au aplicat aproape şapte ani de închisoare unui hoț de biciclete recidivist5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei