Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 212 (7213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Reţinut 24 de ore după gratii, pentru mai multe infracţiuni cu violenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comportamentul violent al unui bărbat, care a lovit şi ameninţat un om în plină stradă, după care a provocat brusc o distrugere în timpul audierilor de la poliţie, i-a adus 24 de ore de „repaus” în spatele gratiilor. El este cercetat în continuare pentru comiterea mai multor infracţiuni, de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Burdujeni.

Incidentele s-au petrecut luni la prânz, când poliţiştii secţiei din cartierul Burdujeni au fost sesizaţi prin intermediul unui apel la 112 de către un bărbat de 61 de ani, din municipiu, despre faptul că a fost lovit cu pumnul în zona capului de către un necunoscut. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, care l-a identificat pe apelant pe strada Grigore Antipa din oraş. Acesta le-a povestit poliţiştilor cum a fost lovit în timp ce se afla în faţa locuinţei sale. În scurt timp poliţiştii au reuşit identificarea autorului, Gheorghe Dediu, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiu, care a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni cu autospeciala din dotare, fiind introdus într-o încăpere pentru a nu interacţiona cu apelantul.

La un moment dat, suspectul s-a ridicat brusc de pe scaun şi a lovit cu capul într-un geam, distrugându-l. Poliţiştii au solicitat intervenţia unui echipaj medical pentru a i se acorda primul ajutor, însă la sosirea echipajului din cadrul SAJ Suceava bărbatul a refuzat îngrijirile medicale şi transportul la o unitate spitalicească. Poliţiştii au întocmit un proces-verbal de constatare pentru săvârşirea infracţiunilor de „lovire”, „ameninţare” şi „distrugere”, pe numele lui Gheorghe Dediu fiind întocmită o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. Cercetările sunt continuate de Compartimentul de Proximitate din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţinut 24 de ore după gratii, pentru mai multe infracţiuni cu violenţă.
 Vizualizări articol: 1837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Reţinut 24 de ore după gratii, pentru mai multe infracţiuni cu violenţă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei