Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 203 (7204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Dublă tragedie

Soţ şi soţie, nevinovaţi, au murit în timp se deplasau regulamentar cu maşina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi soţi au murit, joi seară, în unul dintre cele mai grave şi mai nedrepte accidente petrecute în acest an în judeţul Suceava. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 21.00, pe DN 17, imediat după ieşirea din Stroieşti spre Ilişeşti.

Gheorghe Lucaci, în vârstă de 60 de ani, din Berchişeşti, conducea un autoturism VW dinspre Suceava şi se îndrepta spre casă, alături de soţia sa, Elena, în vârstă de 67 de ani. Moartea a venit într-o fracţiune de secundă, de pe contrasens. Un tânăr care conducea un BMW a intrat într-o depăşire neregulamentară, peste linia continuă, intrând violent în maşina în care se aflau cei doi soţi.

Cei doi soţi care au murit au două fete plecate în străinătate. Femeia îşi pierduse recent tatăl, iar bărbatul, un frate.

 

Femeia a decedat instantaneu, bărbatul în ambulanţă, în drum spre spital

Conform anchetei preliminare a poliţiştilor de la Biroul Rutier Suceava, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Ibăneşti, judeţul Botoşani, Ionuţ Daniel Diaconu, aflat la volanul unui BMW, cu care venea de la Gura Humorului spre Suceava, s-a angajat neregulamentar în efectuarea unei depăşiri, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW, condus regulamentar din sens opus.

Personalul medical ajuns la faţa locului a găsit-o pe femeia în vârstă de 67 de ani deja decedată, în timp ce bărbatul de la volan era în comă, iar în ambulanţă a intrat în stop cardio-respirator, fără a se mai putea face nimic pentru el.

 

Starea celor patru răniţi din BMW

Şoferul în vârstă de 28 de ani care a intrat în depăşire fără a se asigura a fost scos din maşină de pompierii militari de la descarcerare. 

Bărbatul era în maşină cu soţia sa şi cei doi copii mici ai lor, unul în vârstă de 2 ani şi unul care se afla în scaunul special pentru copii. Acesta din urmă este născut în Marea Britanie şi nu figurează în evidenţele Poliţiei Române, urmând ca datele copilului să fie stabilite pe parcursul cercetărilor.

Copiii au scăpat cu leziunile cele mai uşoare, în timp ce cei doi soţi din Botoşani au ajuns la Spitalul Judeţean cu multiple traumatisme, inclusiv cranio-cerebrale. Femeia în vârstă de 26 de ani a fost preluată de medicii de la Urgenţe în comă, însă nu una profundă.  

Ieri, starea celor doi evoluase pozitiv. Bărbatul care a fost la volanul BMW-ului era conştient şi cooperant, având fracturi costale care urmau a fi evaluate de un specialist în chirurgie toracică. Soţia sa avea şi ea fracturi costale, fiind conştientă şi cooperantă.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” şi „ucidere din culpă”.

Poliţia continuă cercetările, însă este cert că BMW-ul a pătruns pe contrasens în celălalt autoturism.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Suceava cu două autospeciale, dar şi Serviciul Judeţean de ambulanţă, cu patru maşini.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţ şi soţie, nevinovaţi, au murit în timp se deplasau regulamentar cu maşina.
 Vizualizări articol: 9342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Soţ şi soţie, nevinovaţi, au murit în timp se deplasau regulamentar cu maşina4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei