Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 203 (7204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Poţi fi trist când îţi iese?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă nu mă credeţi pe cuvânt, vă invit să luaţi colecţia "Monitorul de Suceava". Acolo veţi găsi pronosticurile mele, exprimate în mai  multe rânduri, referitoare la prestaţiile echipelor noastre în tururile preliminare ale competiţiilor europene. Asta, deoarece sunt ani buni de când pentru noi cupe europene înseamnă participarea până în momentul în care ele chiar încep. Atunci, odată cu încheierea play-off-urilor, noi ne retragem strategic în faţa televizoarelor şi începem să privim ca la "Lacul lebedelor", adică fără implicare emoţională, că n-avem de ce. Revin la ideea de bază: am spus în mai multe rânduri în această rubrică, încă de la tragerea la sorţi a primelor meciuri preliminare, că numai o doză imensă de baftă ne poate duce maximum o echipă în aceste competiţii, de fapt doar în cea de a doua ca valoare, întrucât "Champions' League" e mult peste ceea  ce poate produce o echipă românească, oricare ar fi aia. Iată că una din echipe, CFR Cluj, a avut parte de baftă aproape porcească, drept pentru care iat-o aşezată temeinic printre echipele din eşalonul doi european, unde mai încap şi campioane din ţările care mimează fotbalul. Faptul că Viitorul a ieşit ca ultima găină, ba şi jupuită de fulgi, că FCSB a fost umilită de Neica Nimeni (cu acte!) nu miră pe nimeni. Aşa cum am prezis şi eu, întocmai şi la timp. Numai că dacă la pariuri, când îţi iese ce ai pariat, e motiv de mare bucurie. Aici însă, văzând că a ieşit exact ce pronosticasem, mă ia cu leşin, cu vomă, cu migrene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poţi fi trist când îţi iese?.
 Vizualizări articol: 1937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Poţi fi trist când îţi iese?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei