Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 194 (7195)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Critici

Dan Ioan Cuşnir consideră că de 16 ani, Ion Lungu şi Lucian Harşovschi le oferă sucevenilor decizii greşite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizației Județene Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, consideră că de 16 ani, primarul şi viceprimarul Sucevei, Ion Lungu şi Lucian Harşovschi, le oferă sucevenilor decizii greşite. „Deciziile fac diferența între un învingător şi un învins. Deciziile pe care le-au luat în ultimii 16 ani Lungu Ion şi Harşovschi Lucian i-au transformat pe aceştia în nişte învinşi. Iar Suceava a devenit un oraş învins de incompetență, de interese personale, de compromisuri, blaturi, de impotența administrativă”, a spus Dan Ioan Cuşnir. În comparație, el consideră că deciziile pe care le-au luat Emil Boc la Cluj-Napoca sau Ilie Bolojan la Oradea i-a transformat pe aceştia în nişte învingători, iar Clujul şi Oradea s-au transformat în oraşe învingătoare.

„De 16 ani, Lungu şi Harşovschi le oferă sucevenilor decizii greşite, îi mint pe suceveni că singura variantă de construire a parcărilor este în detrimentul spațiilor verzi. La fel au făcut şi pe strada Petru Rareş, în vecinătatea Pieței Mari, unde au măcelărit opt copaci sănătoşi pentru câteva locuri de parcare”, a mai spus liderul PSD Suceava. El a explicat că tot spre comparație, în oraşele civilizate se demolează, acolo unde este cazul, câteva garaje şi se construiesc parcări supraetajate cu 300-400 locuri de parcare. Cuşnir consideră că soluții există, însă trebuie doar să ai curajul să iei deciziile învingătoare pentru oraşul pe care îl administrezi şi pe care ar trebui să îl iubeşti.

„Decizia lui Boc a fost de a amenaja sute de locuri de parcare în locul a câtorva garaje şi rămâne şi loc pentru amenajarea unui spațiu verde. Decizia lui Lungu şi Harşovschi este de a amenaja parcări în detrimentul spațiilor verzi şi de a legaliza chiar şi construcțiile făcute ilegal.Boc la Cluj şi Bolojan la Oradea sunt nişte învingători. Lungu şi Harşovschi la Suceava sunt nişte învinşi, nişte neputincioşi obosiți”, a mai declarat Dan Ioan Cuşnir. El a spus că în Suceava, în ultimii 15 ani, „oameni fără educație consistentă şi fără un parcurs profesional credibil”, în loc să fie preocupați de cei doi piloni care pot duce la dezvoltare durabilă, infrastructură şi educație, au crezut că pot impune alte standarde decât în oraşele decente şi civilizate. „Au fost preocupați doar de beculețe colorate, de fanfară şi folclor, de diplome şi medalii inutile, de fugă după înşelătoare şi inutile aprecieri pe rețelele de socializare. Suceava va arăta bine şi va deveni frecventabilă atunci când va fi administrată de oameni care să se concentreze pe ordine şi progres, când va fi condusă de învingători care vor lua decizii care să transforme Suceava într-un oraş învingător”, a încheiat Dan Ioan Cuşnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir consideră că de 16 ani, Ion Lungu şi Lucian Harşovschi le oferă sucevenilor decizii greşite.
 Vizualizări articol: 1651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Dan Ioan Cuşnir consideră că de 16 ani, Ion Lungu şi Lucian Harşovschi le oferă sucevenilor decizii greşite3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei