Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 188 (7189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Flutur anunţă că au început lucrările de asfaltare pe drumul judeţean de la Stulpicani spre Broşteni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că au început lucrările de modernizare a drumului de la ieşirea din Frasin către Broşteni. Gheorghe Flutur a spus că lucrările au început de la ieşirea din oraşul Frasin spre Codrii Seculari de la Slătioara, iar în funcție de resursele financiare acestea vor continua către Broşteni. „Am început de la limita cu oraşul Frasin pentru că noi nu avem competențe şi putem să asfaltăm doar pe raza comunelor, nu şi a oraşelor. Trebuie spus că acesta este un drum care a fost refuzat la finanţare de Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală, motiv pentru care noi am avut un împrumut pentru a asigura fonduri pentru modernizarea lui”, a declarat şeful administrației județene. El a spus că licitația organizată pentru modernizarea drumului de la Frasin la Broşteni nu a fost adjudecată de nici o firmă, motiv pentru care Consiliul Județean Suceava va efectua lucrările din fonduri proprii. „Facem eforturi să aducem acest drum la stare normală, pentru că în ultimii 30 de ani nu a fost reparat în totalitate. Pe acest drum se va pune un strat de geotextil, o plasă specială care să facă legătura cu betonul, după care se va turna un covor asfaltic de şapte centimetri. E o investiţie mare şi dorinţa mea este să facem în acest an cât mai mult şi să continuăm anul viitor”, a mai precizat şeful administrației județene.

Gheorghe Flutur a adăugat că în momentul de față se mai realizează lucrări de asfaltare şi pe drumuri județene din Volovăț, Straja şi Panaci. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunţă că au început lucrările de asfaltare pe drumul judeţean de la Stulpicani spre Broşteni.
 Vizualizări articol: 1605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur anunţă că au început lucrările de asfaltare pe drumul judeţean de la Stulpicani spre Broşteni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei