Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 188 (7189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Colaborare pe mai multe domenii

Vizită istorică a ambasadorului Chinei, la Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Suceava a găzduit marți vizita unei delegații oficiale a Republicii Populare Chineze în România, condusă de către noul Ambasador Extraordinar şi Plenipotențiar, Excelența Sa Jiang Yu.

Întâlnirea cu primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu, a avut loc marți după-amiază, la sediul Primăriei Suceava, în prezența conducerii Casei Româno-Chineze Suceava (Tibi Haliță – președinte și Alexandra Nichitean- vicepreședinte).

„Am avut onoarea să fiu gazda doamnei Ambasador Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în România, Excelența Sa Jiang Yu. După ce am făcut o prezentare a orașului Suceava i-am adus la cunoștință faptul că suntem în faza de înfrățire cu municipiul YINCHUAN, capitala regiunii Ningxia din China.

Am decis să colaborăm prin intermediul ambasadei în domeniul cultural, turistic şi economic, drept pentru care am prezentat oportunitățile de investiții ale orașului Suceava şi ale Zonei Metropolitane. Doamna ambasador m-a invitat să vizitez China, lucru pe care îl voi face probabil la data semnării Acordului de Înfrățire.

A fost o întâlnire cordială care a pus, în mod real, bazele unei viitoare colaborări”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu, care i-a oferit ambasadorului Chinei cadouri de promovare a municipiului, dar și a județului.

De altfel, Excelența Sa Jiang Yu și-a exprimat clar dorința de a facilita venirea unui număr mai mare de turiști din China în Suceava, arătându-se încântată de obiectivele turistice ale municipiului, precum Cetatea Sucevei.

Colaborarea la nivel economic a fost de asemenea subliniată de Excelența Sa, în special în domeniul lucrărilor de infrastructură, al furnizării de masă lemnoasă, de care au nevoie în China, precum și al produselor alimentare.

Nu în ultimul rând, ambasadorul Chinei și-a exprimat încântarea vizavi de viitoarea înfrățire a municipiului Suceava cu municipiul Yinchuan, care a cunoscut o dezvoltare extraordinară în ultima vreme, fiind unul dintre cele mai tehnologizate orașe din lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vizită istorică a ambasadorului Chinei, la Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vizită istorică a ambasadorului Chinei, la Primăria Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei