Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 185 (7186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Ţigări de contrabandă de peste 15.000 de euro, reţinute în zona de munte a judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Brodina şi Vicovu de Sus au capturat, joia trecută, aproape 7.000 de pachete de ţigări de contrabandă.

Potrivit comunicatului primit de la ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, echipajele lucrătorilor de la graniţă au descoperit, în apropierea frontierei de stat, mai multe colete cu ţigări care au fost duse la sediile sectoarelor, unde în urma inventarierii au fost înregistrate 6.340 de pachete cu ţigări, mai precis 4.820 de pachete la Sectorul Brodina şi 1.520 de pachete la Sectorul Vicovu de Sus, în valoare totală de 73.500 de lei. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi tragerea la răspundere a acestora.

Comisarul-şef Poroch-Seriţan a mai arătat că, în aceeaşi zi, echipa de control din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Petea a reţinut un sucevean căutat de autorităţi pentru executarea unei pedepse cu închisoarea. Mai exact, lucrătorii din PTF Petea l-au reţinut pe cetăţeanul românD.C., în vârstă de 33 de ani, domiciliat în zona Rădăuţi, pe al cărui nume Judecătoria Rădăuţi emisese un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei, fiind condamnat la un an şi o lună închisoare. În aceste condiţii bărbatul a fost predat unui echipaj de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă de peste 15.000 de euro, reţinute în zona de munte a judeţului.
 Vizualizări articol: 1903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ţigări de contrabandă de peste 15.000 de euro, reţinute în zona de munte a judeţului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei