Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 185 (7186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Campanie de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la Președinția României, în centrul Sucevei

Sâmbătă, 10 August 2019 (12:49:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni, în frunte președintele CJ, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu și deputatul Ioan Bălan, au demarat sâmbătă dimineață campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la cel de-al doilea mandat la Președinția României.

Startul campaniei s-a dat de la kilometrul 0 al Sucevei, de pe esplanada centrală, în mijlocul unui număr mare de suceveni, care i-au primit cu prietenie și i-au asigurat de sprijinul lor în alegerile care se apropie.

“Astăzi a început campania de strângere de semnături, pentru candidatura domnului președinte Klaus Iohannis, pentru al doilea mandat la Președinția României.
Alături de colegii mei liberali am discutat cu sucevenii care au trecut în zona cortului amplasat pentru strângerea de semnături, care ne-au primit cu căldura și au semnat pe listă cu plăcere.
România și românii au nevoie ca domnul Klaus Iohannis să fie în continuare președintele României, fiind singura garanție ca România să fie apreciată în Europa și în lume, ca să construim ROMÂNIA NORMALĂ. Așa să ne ajute Dumnezeu ! KLAUS IOHANNIS, PREȘEDINTE!”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Startul campaniei pentru alegerile prezidențiale s-a dat sub “privirile” făuritorilor României Mari – personalități sărbătorite în cadrul Centenarului Unirii, afișate pe Casa de Cultură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la Președinția României, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 2072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Campanie de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la Președinția României, în centrul Sucevei3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei