Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 185 (7186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetat

Ordin de protecţie emis împotriva unui bărbat care şi-a ameninţat fosta soţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Joi după-amiază, în jurul orei 16.30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Marginea au fost sesizaţi de o femeie de 43 de ani, din comuna Horodnic de Sus, despre faptul că fostul ei soţ, din aceeaşi localitate, a provocat scandal la domiciliul acesteia. În urma cercetărilor întreprinse, s-a constatat faptul că bărbatul de 43 de ani, de care femeia divorţase în urmă cu jumătate de an, a ameninţat-o cu acte de violenţă la domiciliul la care cei doi soţi continuau să locuiască împreună, după pronunţarea divorţului, pe numele bărbatului fiind instituit un ordin de protecţie.

În urma apelului, un echipaj de poliţie s-a deplasat la locuinţa celor doi, constatându-se faptul că în seara precedentă, în jurul orei 20.00, bărbatul s-a manifestat agresiv faţă de femeie, adresându-i acesteia ameninţări. Femeii i s-a făcut frică, având în vedere comportamentul agresiv al bărbatului din trecut, şi în cursul după-amiezii următoare a solicitat sprijinul poliţiei.

Investigaţiile făcute au arătat faptul că cei doi fuseseră căsătoriţi până la data de 8 februarie 2019, când a fost pronunţată sentinţa de divorţ. În urma actelor de violenţă verbală, femeia a formulat o plângere penală împotriva fostului ei soţ, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, şi a solicitat emiterea unui ordin de protecţie provizoriu.Având în vedere că era vorba despre un caz de violenţă domestică, poliţiştii au completat un formular de evaluare a riscului pentru emiterea unui ordin de protecţie provizoriu, din el rezultând că există un risc iminent asupra vieţii şi integrităţii corporale a femeii şi a fiicei celor doi. A fost emis astfel un ordin de protecţie provizoriu joi seara, în jurul orei 18.50, valabil timp de 5 zile, până la emiterea unei hotărâri judecătoreşti. Conform acestui ordin, bărbatul a fost obligatsă păstreze o distanţă minimă de 50 de metri faţă de soţie şi fiică şi să părăsească temporar locuinţa. Bărbatului i s-au adus la cunoştinţă condiţiile ordinului de protecţie, femeia de 43 de ani făcând o plângere împotriva fostului soţ, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, dosar instrumentat în continuare de poliţişti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ordin de protecţie emis împotriva unui bărbat care şi-a ameninţat fosta soţie.
 Vizualizări articol: 1676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ordin de protecţie emis împotriva unui bărbat care şi-a ameninţat fosta soţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei