Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 173 (7174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Faptă groaznică

O femeie de 40 de ani, mama a zece copii, hăcuită cu un cuţit de soţul gelos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Pătrăuţi, se află în comă, în stare gravă, la Spitalul Judeţean Suceava, după ce a fost bătută şi înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit de către soţul său. Poate  cea mai tristă parte a poveştii este că cei doi soţi au împreună zece copii, cu vârste între 5 şi 18 ani, care au rămas deocamdată în îngrijirea unei bunici.

Joi dimineaţă, poliţiştii de la Secţia Rurală Dărmăneşti au fost sesizaţi prin 112 de faptul că în cătunul de romi din Pătrăuţi o femeie a fost agresată de soţul ei, fiind căzută în curtea locuinţei, în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a transportat-o pe femeie la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava.

Poliţiştii l-au găsit pe soţul victimei, care a recunoscut că a avut un conflict cu soţia sa şi a agresat-o, inclusiv cu un cuţit.

Femeia în vârstă de 40 de ani a ajuns direct în secţia de Neurochirurgie ATI, în comă, cu traumatism cranian şi toraco-abdominal, plăgi înjunghiate multiple (la nivel cervical, lateralo-cervical,hemitorace stâng, posterior stâng, antebraţ şi braţ), plus o leziune splenică.

Leziuni grave aşadar, care pun în pericol viaţa victimei.

Cercetările au fost preluate de ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Ilie Cornel Darie, în vârstă de 41 de ani, soţul femeii, a fost pus sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie” cu raportare la infracţiunea de „tentativă de omor”, fiind reţinut în arest pentru 24 de ore.

Despre mobilul oribilei fapte, în sat se vorbeşte de gelozia bărbatului, care îşi acuza soţia că ar vrea să se căsătorească cu altcineva, după ce va muri el. Bărbatul fusese diagnosticat recent cu o boală cronică (se spune că ar fi vorba de diabet) şi ar fi spus că dacă tot va muri nu o va lăsa pe femeie să rămână cu altul.

Ilie Cornel Darie a fost prezentat, ieri, în faţa unui magistrat al Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă. Individul a fost arestat preventiv 30 de zile pentru tentativă de omor.

Referitor la starea femeii, medicii au precizat, ieri, că imediat ce a fost adusă la Spitalul Judeţean aceasta a fost băgată direct în sala de operaţie, intervenindu-se chirurgical. Medicii apreciau, ieri, că starea femeii este gravă, dar totuşi stabilă. Oricum, evoluţie stării ei de sănătate este incertă. Având în vedere multiplele lovituri de cuţit, inclusiv în zone vitale, fapta a fost încadrată fără dubiu la tentativă de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie de 40 de ani, mama a zece copii, hăcuită cu un cuţit de soţul gelos.
 Vizualizări articol: 2807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O femeie de 40 de ani, mama a zece copii, hăcuită cu un cuţit de soţul gelos5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei