Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 166 (7167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

„Alergăm din suflet pentru Eliza”

Aproape 10.000 de lei s-au adunat miercuri, la Fălticeni, pentru Eliza-Maria Balica, fetița diagnosticată cu leucemie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 10.000 de lei s-au adunat miercuri, 17 iulie, la Fălticeni, în cadrul Campaniei umanitare „Alergăm din suflet pentru Eliza", bani care au ajuns la Eliza-Maria Balica, fetița diagnosticată cu leucemie. Acțiunea a început miercuri, la ora 19:00, pe Stadionul Tineretului (str. Maior Ioan, Fălticeni) și a fost organizată de Clubul Sportiv Alessia Athletic, condus de Laura Alina Pazari, preşedinte. Copii, tineri, vârstnici, alergători profesioniști sau amatori au alergat pentru o fetiţă de doar 3 anişori, Eliza-Maria, care are nevoie de ajutor după ce a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută. Fiecare persoană/firmă a putut să cumpere unul sau mai mulţi km; au fost scoşi la vânzare 300 de km; preţul a fostde 10 lei/km. Banii au ajuns direct în contul bancar: RO33BTRLRONCRT0V17692901, deschis la: Banca Transilvania, pe numele: Balica Anamaria (mama Elizei). Fiecare participant a primit un act de proprietate simbolic, pentru km cumpăraţi. Donații pentru Eliza se pot face în continuare. Anamaria Balica, mama Elizei, a declarat că „Eliza are nevoie de 15 vaccinuri, care îi oferă speranţă de 75% ca maladia să nu mai revină. Costul unui vaccin este de 1.200 de euro. De asemenea, Eliza a încercat şi vaccinul gratuit de la spital (asparaginaza), însă fără succes, făcând reacţie adversă”.

 

Respect. Mulțumiri

După eveniment, mama Elizei, Anamaria Balica, le-a mulțumit din tot sufletul tuturor celor care și-au îndreptat atenția către fetița ei, le-a mulțumit pentru efortul depus, pentru donațiile făcute și pentru timpul acordat acestei acțiuni. „Sincer, nu mă așteptam să reacționeze atât de multe persoane și vă mulțumesc tuturor. Le mulțumesc și sufletelor mici, copilașilor care au alergat pentru Eliza și care sunt alături de fetița mea. Mulțumiri speciale frumoasei Antonia Duceag, o fetiță care și-a donat economiile, 50 de lei din alocație, pentru Eliza. Aș vrea să le mulțumesc din suflet și unor oameni deosebiți: Mugurel Duceag, tatăl Antoniei, Laura Alina Pazari și Ovidiu Pazari (Clubul Sportiv Alessia Athletic), fără de care nu aș fi reușit și fără de care nu aș fi ajuns atât de departe. Din partea mea și a familiei mele aveți tot respectul cuvenit, pentru tot efortul depus, pentru implicarea dumneavoastră și pentru timpul și atenția acordate Elizei. Aș vrea să-i mulțumesc și domnului Codrin Anton, pentru fotografiile minunate pe care le-a realizat la eveniment. Cuvintele sunt prea puține ca să reușesc să vă arăt recunoștința pentru faptele dumneavoastră. Pot doar să vă mulțumesc și să vă doresc tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume și multa sănătate”, a spus Anamaria Balica.

Laura Alina Pazari, preşedinta Clubului Sportiv Alessia Athletic, a spus la rândul ei că este foarte fericită, alături de echipa cu care a organizat Campania umanitară „Alergăm din suflet pentru Eliza", „pentru că s-a triplat aproape numărul de km scoși la vânzare. Am strâns aproape 10.000 de lei, suma urmând să crească în urma unor donații deja promise. După depunerea banilor în contul mamei Elizei, voi afișa chitanța cu suma totală strânsă. Vă mulțumim din suflet tuturor și fiecăruia în parte, încă o dată, pentru prezență, pentru implicare, pentru donații”.

 

„Din suflet pentru suflet”, pentru Eliza

În zilele de 20, 21 iulie şi 11 august, în centrul municipiului Fălticeni se va desfăşura o altă campanie umanitară, „Din suflet pentru suflet”, pentru Eliza-Maria Balica. 15 tineri din Fălticeni, la iniţiativa lui Mugurel Duceag (care s-a implicat în mai multe campanii umanitare de-a lungul timpului), ies în stradă pentru a aduna bani pentru Eliza. Ei vor purta tricouri personalizate cu chipul Elizei. Toţi fălticenenii şi nu numai care se vor afla în centrul municipiului Fălticeni în zilele de 20, 21 iulie şi 11 august pot să doneze sume de bani pentru Eliza şi pot cere mai multe informaţii despre situaţia micuţei Eliza de la voluntarii care vor purta tricouri personalizate cu chipul fetiţei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 10.000 de lei s-au adunat miercuri, la Fălticeni, pentru Eliza-Maria Balica, fetița diagnosticată cu leucemie.
 Vizualizări articol: 1304 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 10.000 de lei s-au adunat miercuri, la Fălticeni, pentru Eliza-Maria Balica, fetița diagnosticată cu leucemie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei