Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 163 (7164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

TNL Rădăuți

Prima acțiune din cadrul campaniei #CurățămRădăuțiul, un succes

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizația Tineretului Național Liberal Rădăuți, cu sprijinul deputatului PNL Dumitru Mihalescul, a început cu succes, la finele săptămânii trecute, campania de ecologizare #CurățămRădăuțiul cu o acțiune de ecologizare în zona Podul Vlădichii, la intrarea în municipiu dinspre Suceava. Potrivit comunicatului primit la redacție, peste 30 de persoane au participat la prima acțiune de ecologizare a Rădăuțiului organizată de TNL Rădăuți și deputatul Dumitru Mihalescul, acțiune în care participanții au fost împărțiți în grupe și li s-a încredințat o anumită zonă pentru ecologizare. Mai mult, compania locală „Bucovina Verde”, care se ocupă cu reciclarea deșeurilor din zona municipiului, a venit în sprijinul organizației TNL Rădăuți cu o echipă și cu o mașină cu ajutorul căreia s-au colectat și s-au transportat sacii de deșeuri. Deputatul PNL Dumitru Mihalescul a declarat: ,,Sunt bucuros și plin de speranță când văd tinerii liberali din colegiul meu, pe care i-am susținut necondiționat în toate ideile lor de proiecte civice, că au ajuns să se mobilizeze și să mobilizeze foarte mulți oameni pentru a aduce o schimbare în bine în comunitatea din care fac parte. În timp ce foarte mulți români se gândesc că România a devenit o țară din care e mai bine să pleci, eu le sunt recunoscător tuturor celor care au dovedit că suntem încă destui care ne dorim lucruri frumoase, corecte, spații curate și care au înțeles că numai lucrând umăr la umăr putem mișca lucrurile în direcția la care visăm și putem duce Rădăuțiul, Bucovina și chiar România #ÎnPrimulRând acolo unde îi este locul’’.

Echipa TNL Rădăuți devine din ce în ce mai numeroasă

Tibeică Silviu Cătălin, președinte TNL Rădăuți,  a afirmat că este extraordinar de încântat să vadă că echipa TNL Rădăuți devine din ce în ce mai numeroasă și că acțiunile lor se desfășoară pe bază de propunere din partea fiecărui membru  cu coordonare exclusivă din partea celui care a propus. „Mulțumim deputatului Mihalescul pentru tot sprijinul oferit în cadrul acestei acțiuni”, a mai afirmat liderul TNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima acțiune din cadrul campaniei #CurățămRădăuțiul, un succes.
 Vizualizări articol: 1729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prima acțiune din cadrul campaniei #CurățămRădăuțiul, un succes5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei