Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 126 (7127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce platforma unui camion a căzut peste el

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din municipiul Iaşi şi-a pierdut joi viaţa într-un tragic accident, după ce cala platformei unui camion a căzut peste el. Accidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 17.00, de către un angajat al unui atelier de reparaţii din cartierul Iţcani. La faţa locului a ajuns în scurt timp, pe strada Ștrandului din municipiu, un echipaj al ambulanţei, care a constatat decesul bărbatului în vârstă de 38 de ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit că joi, la sediul atelierului de reparaţii s-a prezentat un angajat al unei societăţi din Iaşi, în vederea preluării unui autocamion al firmei, care fusese adus cu o zi înainte pentru reparaţii. Bărbatul era însoţit de un vecin, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Iaşi, care urma să se întoarcă la Iaşi cu autoturismul cu care cei doi veniseră la Suceava. Cei doi s-au deplasat, împreună cu şeful atelierului, în parcarea de lângă service pentru a verifica sistemul hidraulic de acţionare al calei platformei camionului la care au fost efectuate reparaţii. Angajatul societăţii din Iaşi a desfăcut centura de siguranţă a calei, moment în care aceasta a căzut instantaneu şi l-a lovit în cap pe bărbatul în vârstă de 38 de ani, ce se afla în spatele platformei. În urma impactului acesta a rămas imobilizat sub cală, iar echipajul medical sosit la faţa locului a constatat că acesta era mort.

În urma discuţiilor purtate cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, acesta a decis că nu se impune indisponibilizarea camionului şi nici alte măsuri. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce platforma unui camion a căzut peste el.
 Vizualizări articol: 2794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce platforma unui camion a căzut peste el0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei