Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 126 (7127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar penal

Depistat cu numere false, în timp ce transporta cherestea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un caz neobişnuit a fost identificat de poliţiştii Secţiei de Poliţie Vadu Moldovei, în urma primirii unor informaţii conform cărora unii operatori economici, pentru a transporta material lemnos în mod repetat cu acelaşi aviz de expediere, folosesc în mod ilegal numere de înmatriculare de la alte vehicule.

În aceste condiţii, în urma unui control rutier desfăşurat joi seara, în jurul orei 19.30, la intersecţia unor drumuri judeţene de pe teritoriul comunei Fântâna Mare, în satul Praxia, a fost oprit un ansamblu rutier format dintr-un autotractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Vadu Moldovei. În timpul verificărilor efectuate asupra documentelor maşinii şi a încărcăturii, s-a constatat că autotractorul Man avea seria de şasiu corespunzătoare cu menţiunile din certificatul de înmatriculare. Când a fost vorba de semiremorcă însă, poliţiştii au constatat că certificatul de înmatriculare al acesteia este pentru marca Reisch, însă părţile laterale ale prelatei semiremorcii aveau pe ele inscripţia Kogel. În aceste condiţii poliţiştii au verificat seria de şasiu a acesteia, constatând faptul că aceasta nu corespunde cu cea din certificatul de înmatriculare prezentat de şofer, pentru numerele de înmatriculare montate pe semiremorcă.

A urmat un control asupra semiremorcii, constatându-se că aceasta era încărcată, conform avizului de însoţire, cu cantitatea de 56,2 metri cubi de cherestea de molid, avizul fiind emis de o societate comercială cu depozit în comuna Râşca şi având ca destinaţie o firmă din Constanţa.

Cercetările au fost demarate în cadrul unui dosar de cercetare penală, pentru comiterea infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul neînmatriculat” şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare”. În acelaşi timp se fac cercetări pentru determinarea numărului de transporturi efectuate în cadrul societăţii comerciale cu acelaşi aviz de expediţie, urmând a fi identificate eventuale mase de material lemnos transportat fără acte în regulă.

Centralizarea tuturor rezultatelor acestor verificări, inclusiv studierea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere montate în zonă, pot duce, dacă va fi cazul, la confiscarea unor cantităţi de masă lemnoasă şi sancţionarea contravenţională a firmei din comuna Râşca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Depistat cu numere false, în timp ce transporta cherestea.
 Vizualizări articol: 3495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Depistat cu numere false, în timp ce transporta cherestea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei