Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 126 (7127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbat din Adâncata, acuzat că și-a bătut copilul pentru că a fugit de la școală, reținut de polițiști

Duminică, 2 Iunie 2019 (17:07:12)

Un bărbat de 47 de ani, din localitatea Adâncata, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce și-a agresat fiul de 15 ani, care a ajuns la spital cu mai multe leziuni.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Suceava, bărbatul a fost reținut, sâmbătă, după ce și-ar fi bătut copilul și l-ar fi împiedicat să sune la 112 pentru a cere ajutor. Copilul, în vârstă de 15 ani, a ajuns în cele din urmă la spital, iar poliția a fost anunțată de cadrele medicale.

Polițiștii au fost sesizați că la UPU Suceava s-a prezentat un minor de 15 ani, însoţit de fratele său, cu mai multe leziuni traumatice cauzate prin lovire. Potrivit polițiștilor, copilul ar fi fost lovit de tatăl său, în urma unui conflict pe tema absențelor de la școală.

„În seara zilei de 31.05.2019, în jurul orei 22.30, minorul, în urma unor discuţii contradictorii avute cu tatăl său, de 47 de ani, localnic, generate de absenteismul şcolar, a avut un conflict verbal cu acesta. Ulterior, tatăl l-a lovit pe fiul său, cauzându-i diferite leziuni. Ulterior agresiunii, bărbatul de 47 de ani i-a luat fiului său telefonul mobil, împiedicându-l astfel să sesizeze SNUAU 112 sau alţi membri ai familiei. De asemenea, i-a interzis părăsirea domiciliului în care s-a petrecut evenimentul”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore și i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „violenţă în familie” şi „ameninţare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat din Adâncata, acuzat că și-a bătut copilul pentru că a fugit de la școală, reținut de polițiști.
 Vizualizări articol: 2179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat din Adâncata, acuzat că și-a bătut copilul pentru că a fugit de la școală, reținut de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei