Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 126 (7127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

1 Iunie

Manifestări organizate la Fălticeni de Ziua Copilului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii sunt invitați să participe astăzi, 1 Iunie 2019, de Ziua Copilului, la manifestările care vor fi organizate de Primăria municipiului Fălticeni. Startul distracției va fi dat, la ora 10, pe esplanada Primăriei Fălticeni. Pentru început, voluntarii Grupului Local de Tineret “Aripi în Europa” vor angrena copiii în jocuri ale copilăriei, în cadrul activității “1,2,3 Fuga după ei!”. Evenimentul sportiv al zilei va fi turneul de tenis de câmp "Cupa 1 Iunie”, organizat de Primăria Fălticeni în colaborare cu secția de tenis a ACS “Nada Florilor” Fălticeni, de la ora 9:00, în sala de sport “Gabriel Udișteanu” și pe terenul din zgură din vecinătatea sălii de sport.

Potrivit organizatorilor, cel mai așteptat eveniment al zilei de 1 Iunie, atât pentru cei mici, și pentru părinți și bunici, va fi vernisajul expoziției de jucării “Amintiri din copilărie”, care va avea loc de la ora 13:00, în Sala „Pictor Aurel Băeșu”. De precizat că Primăria Fălticeni organizează această expoziție în colaborare cu Muzeul de Artă “Ion Irimescu” și Asociația Muzeul Jucăriilor. Expoziția va fi deschisă până pe data 15 iunie, fiind expuse jucării fabricate în România şi în alte ţări între anii 1930-1980.

Programul artistic al zilei de 1 Iunie va avea loc la Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” și la pontonul din incinta Bazei de agrement “Nada Florilor”. Astfel, de la ora 11:00, pe scena Centrului Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” va avea loc cea de-a patra ediție a spectacolului „Ai și tu talent!”, cu participarea formațiilor artistice de la Clubul Copiilor Fălticeni și școlile gimnaziale din oraș.

Apoi, de la ora 15:00, spectacole artistice se vor desfășura pe pontonul amenajat pe lacul din incinta Bazei de agrement “Nada Florilor”. Manifestările de 1 Iunie de la Fălticeni se va încheia tot la ponton, cu o discotecă în aer liber, pentru tineret, de la ora 21:30.

Primăria Fălticeni a transmis că în situația în care condițiile meteo nu vor fi prielnice, spectacolul de la ora 15:00 și programul de discotecă vor fi organizate la Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic”.

Copiii care vor participa la aceste activități vor primi, din partea Primăriei Fălticeni, premii, diplome și pachete cu dulciuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Manifestări organizate la Fălticeni de Ziua Copilului.
 Vizualizări articol: 2084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manifestări organizate la Fălticeni de Ziua Copilului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei