Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 111 (7112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Control rutier

Doi pakistanezi, ajunşi ilegal în România, descoperiţi într-un taxi în drum spre Iaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un control de rutină efectuat de un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni a dus la identificarea a doi pasageri, identificaţi apoi ca cetăţeni pakistanezi, care intraseră fraudulos pe teritoriul României.

Descoperirea a fost făcută luni dimineaţă, în jurul orei 08.00, când echipajul a oprit un autoturism marca Dacia Logan, pe strada Sucevei din oraş, în zona restaurantului „E 85”. După ce a fost legitimat conducătorul auto, un bărbat de 54 ani, din municipiul Suceava, stabilindu-se că autoturismul pe care îl conducea era un taximetru, în interiorul maşinii au fost identificate două persoane de sex masculin, asupra cărora nu au fost găsite documente de identitate. Cei trei au fost conduşi la sediul Poliţiei Fălticeni, unde s-a stabilit că pasagerii găsiţi în autoturism sunt cetăţeni pakistanezi. Din discuţiile purtate cu aceştia cu translator de limbă engleză, s-a stabilit faptul că în timpul serii de duminică cei doi au trecut fraudulos pe jos frontiera de stat a României cu Serbia, în judeţul Timiş, după care au fost preluaţi de o maşină şi transportaţi la Suceava.

Poliţiştii au mai aflat că cei doi au folosit traseul Turcia-Serbia-România, având intenţia de a ajunge în Austria. Ei au povestit că în municipiul Suceava, duminică dimineaţa, ei au fost preluaţi de o persoană cu identitate necunoscută, persoană împreună cu care s-au deplasat în zona gării din Burdujeni şi care i-a ajutat să fie preluaţi de taximetrist, cu scopul de a fi transportaţi până la intrarea în municipiul Iaşi. Şoferul taximetrului a declarat că el nu ştia nimic despre faptul că cei doi trecuseră fraudulos frontiera de stat a României, transportându-i spre Iaşi ca pe doi clienţi obişnuiţi şi urmând a primi la destinaţie suma de 350 de lei pentru transport.  Cei doi cetăţeni pakistanezi au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări, Biroul Imigrări Suceava. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „trecerea frauduloasă a frontierei de stat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi pakistanezi, ajunşi ilegal în România, descoperiţi într-un taxi în drum spre Iaşi.
 Vizualizări articol: 1072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi pakistanezi, ajunşi ilegal în România, descoperiţi într-un taxi în drum spre Iaşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei