Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 111 (7112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


4-2, 0-6, 4-4!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ceea ce era de așteptat s-a și petrecut, nu vom avea meci cu trofeul pe masă la finalul play-off-ului. CFR Cluj a beneficiat de o concurență debilă din parte unei echipe alienate ca FCSB, astfel că meritele i se vor șterge rapid dacă nu ajunge în grupe într-o competiție europeană. Deocamdată, trecute fiind și semifinalele Ligii Campionilor, în această perioadă tenisul ține afișul. La Madrid, Simona nu s-a putut ridica la înălțimea momentului, una setată pretențios chiar de ea, dar iată că a compensat Horia Tecău la dublu, acesta câștigând alături de Rojer turneul lui Țiriac. Inexplicabil, finala cu inedita pereche Schwartzman-Thiem nu a fost transmisă de Digisport, una din televiziunile care deține drepturile de transmisie. Ce mai înseamnă în ziua de azi o finală la dublu, abia trece de o oră! Revenind la Simona, trebuie spus că adversara din finală, olandeza Kiki Bertens, era cea mai periculoasă din grupul de jucătoare de pe cealaltă parte, inclusiv Kvitova. Deci nu înfrângerea surprinde neapărat, cât maniera în care Simona a fost depășită. Am detectat o oarecare revoltă interioară chiar la premiere, când i-a spus lui Bertens că ”i-a luat două trofee” (și cel de anul trecut de la Cincinnati) și că speră să mai aibă ocazia de a se revedea în finală. Practic, a desenat o țintă pe ea și poate că la Roland Garros... Ca element statistic al finalei, foarte curios a fost procentajul pe primul serviciu al Simonei, peste 80%, ceea ce, în lipsa unei probleme la braț-umăr-spate, indică o alegere tactică, aceea de a pune prima servă în teren. Cum rata de conversie a fost dezastruoasă, sunt convins că acesta va fi primul aspect schimbat la o viitoare întâlnire. De data asta mi s-a părut hilară viziunea lui CTP, aceea că scorul trebuie citit 4-2, 0-6, 4-4, cu concluzia că, în afara acelei perioade nefaste, Simona a fost la egalitate sau peste adversara sa! Asta mi-aduce aminte de o declarație a lui Nistor, pe vremea când era la Pandurii și echipa sa pierduse cu 6-0 un meci cu Steaua: ”în afară de goluri, n-au avut nicio ocazie”!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 4-2, 0-6, 4-4!.
 Vizualizări articol: 1588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
4-2, 0-6, 4-4!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei