Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 106 (7107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri necesare

Ședință extraordinară de Consiliu Local, pentru a fi acordată finanțarea de 1,5 milioane de lei echipei de handbal masculin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aleșii locali suceveni se vor întruni vineri într-o ședință extraordinară de Consiliu Local, pentru a discuta acordarea finanțării nerambursabile de 1,5 milioane de lei pentru handbalul masculin.

Echipa de handbal CSU Suceava este singura din această ramură sportivă care a depus proiect de finanțare pentru accesarea de fonduri nerambursabile acordate de la bugetul local al Sucevei. Dar tocmai de aceea nici nu a putut beneficia de bani în urma primei runde de aprobare, legea 50/2005 impunând să fie minim doi participanți la licitație.

„Echipa de handbal este în mare suferință din punct de vedere financiar. Mă bucur că au avut niște rezultate mai bune în ultima perioadă, îmi doresc din tot sufletul să rămână în Liga Națională”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu, care speră ca proiectul să fie aprobat de consilieri, astfel încât CSU Suceava să poată beneficia de bani în cel mai scurt timp.

Din cauza aprobării cu mare întârziere a bugetului de stat, finanțările nerambursabile pentru sport, cultură și culte nu au putut fi acordate, chiar de ne apropiem deja de jumătatea anului.

În acest moment, echipa locală de handbal este angrenată în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Sucevenii evoluează în turneul play-out, iar pentru a evita retrogradarea directă din Liga Naţională de Handbal trebuie să nu ocupe unul din ultimele două locuri.

Din cele şase echipe din play-out, primele două se salvează automat, iar următoarele două vor participa la un baraj de menţinere/retrogradare, în timp ce formaţiile cele mai slab clasate vor lua drumul diviziei secunde.

Aseară s-a disputat primul meci al returului din play-out, iar sucevenii vor mai avea patru meciuri de foc în tentativa de a-şi îndeplini obiectivul: menţinerea în Liga Naţională de Handbal.

În total, anul acesta Primăria Suceava are alocat un buget total de 4.050.000 lei pentru susținerea activităților sportive, din care cea mai mare parte – 3 milioane de lei, pentru fotbal și handbal (câte 1,5 milioane de lei de fiecare).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ședință extraordinară de Consiliu Local, pentru a fi acordată finanțarea de 1,5 milioane de lei echipei de handbal masculin.
 Vizualizări articol: 1114 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ședință extraordinară de Consiliu Local, pentru a fi acordată finanțarea de 1,5 milioane de lei echipei de handbal masculin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei