Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 103 (7104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESA

Lansare proiect: „Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populaţia judeţului Suceava”

MINISTERUL SĂNĂTĂŢII/Unitatea de Implementare şi Coordonare Programe, în parteneriat cu:
o   SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ "SFÂNTUL IOAN CEL NOU" SUCEAVA
o   SPITALUL MUNICIPAL FĂLTICENI
o   SPITALUL MUNICIPAL CÂMPULUNG MOLDOVENESC
o   SPITALUL ORĂŞENESC GURA HUMORULUI
în calitate de beneficiar, anunţă  demararea (semnarea) contractului de finanţare nerambursabilă nr. 3599/14.12.2018, cod SMIS 125387 pentru proiectul „Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populaţia judeţului Suceava”, finanţat prin programulOperaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale, Prioritatea de investiţii 8.1 - Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale şi de recreere, precum şi trecerea de la serviciile instituţionale la serviciile prestate de comunităţi, Obiectiv specific 8.1 - Creşterea accesibilităţii serviciilor de sănătate, comunitare şi a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace şi izolate Operaţiunea: A – Ambulatorii; Apel proiecte: POR/2018/8/8.1/1/8.1.A/7 regiuni-Nefinalizate-COD APEL 420/8.
Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea infrastructurii sanitare, prin investiţii în dotări sau lucrări necesare infrastructurilor sanitare, care contribuie la dezvoltarea operaţionalităţii la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate publică si îmbunătăţind accesul la serviciile medicale de calitate. Prin proiect se urmăreşte modernizarea şi tehnologizarea la nivel European a infrastructurilor sanitare deficitare, care utilizează în continuare aparatura uzată fizic şi moral, prin achiziţia de echipamente noi şi eficiente, ce aduc atât o creştere calitativă a serviciilor oferite, cât şi o creştere cantitativă a numărului de persoane beneficiari de servicii medicale, îmbunătăţind starea de sanitare publică la nivel naţional, regional şi local.
Rezultate aşteptate: Prin implementarea proiectului activitatea medicală desfăşurată în unităţi sanitare care beneficiază de dotări şi/sau lucrări va fi eficientizată. Aceasta constă în creşterea capacităţii de tratarea a persoanelor oferind servicii medicale îmbunătăţite şi de o calitate superioară celei existente, prin înnoirea gamei de echipamente şi dispozitive medicale deţinute sau prin îmbunătăţirea infrastructurii unităţii.
Valoarea totală a proiectului este de 30.245.164,37 lei, din care finanţare nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională 21.171.615,07 lei.
Defalcarea pe parteneri a valorii totale a proiectului:
o  29.769.578,23 lei pentru SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ "SFÂNTUL IOAN CEL NOU" SUCEAVA
o  210.307,99 lei pentru SPITALUL MUNICIPAL FĂLTICENI
o  152.543,77 lei pentru SPITALUL MUNICIPAL CÂMPULUNG MOLDOVENESC
o  112.734,38 lei pentru SPITALUL ORĂŞENESC GURA HUMORULUI
Perioada de implementare a proiectului este de 69 luni, respectiv între data de 17.03.2014 şi data de 30.11.2019.
 
Date de contact:
Spitalul Municipal Fălticeni, str. Ion Creangă nr. 1, tel. 0230541332, e-mail: financiar@spital-falticeni.ro
 
Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansare proiect: „Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populaţia judeţului Suceava”.
 Vizualizări articol: 1080 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lansare proiect: „Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populaţia judeţului Suceava”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei