Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 103 (7104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Ca-n evul mediu

Femeie găsită la pat în propria casă, într-o mizerie cruntă, înconjurată de 17 câini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 63 de ani, din comuna Dărmăneşti, a fost găsită într-o stare foarte precară de sănătate în casa în care locuia, cazul fiind unul ieşit din comun având în vedere condiţiile absolut insalubre în care stătea bătrâna, dar şi faptul că în camera sa erau în jur de 17 câini, majoritatea dintre ei subnutriţi. Vinerea trecută, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că Maria L., în vârstă de 63 de ani, din Dărmăneşti, nu a mai fost văzută de către vecinii săi de o săptămână, fiind posibil să fie decedată.

Poliţiştii şi personalul medical au pătruns în casă, unde au găsit-o pe femeie aproape inconştientă, întinsă pe un pat, înconjurată de câini, o parte dintre ei subnutriţi.

Femeie avea un traumatism cranian şi etilism acut, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare.

La faţa locului au ajuns şi reprezentanţi ai Asociaţiei de Protecţie a Animalelor „Casa lui Patrocle”, care au intervenit pentru a salva câinii. 

Aceştia au relatat că au găsit o curte plină de câini, iar în casă nouă pui scheletici, închişi într-o cameră. În holul casei era un craniu rămas dintr-un câine, în altă încăpere raţe, iar în şură capre, toate animalele fiind flămânde. Unii câini erau practic piele şi os, probabil nefiind hrăniţi de zile întregi.

Bătrâna ar avea rude în sat, vecini care i-au mai purtat de grijă, doi nepoţi, dar şi un bărbat care le-a spus celor de la „Casa lui Patrocle” că este concubinul ei. 

Cert este că bătrâna era într-o stare deplorabilă, la fel şi casa, iar pe lângă femeie mai sufereau şi zeci de animale şi păsări.

Puii de câine au fost spălaţi şi deparazitaţi şi sunt aduşi în Suceava, la prieteni ai Asociaţiei „Casa lui Patrocle”. Asociaţia a mai preluat şi şapte câini adulţi, care vor rămâne în grija iubitorilor de animale.

Cazul ar trebui să intre serios în atenţia celor care răspund de asistenţă socială.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie găsită la pat în propria casă, într-o mizerie cruntă, înconjurată de 17 câini.
 Vizualizări articol: 6339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Femeie găsită la pat în propria casă, într-o mizerie cruntă, înconjurată de 17 câini5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei