Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 103 (7104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Obstacole neaşteptate

Două accidente pe drumuri naţionale, după ce un cal şi o căprioară au apărut în faţa unor maşini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două accidente petrecute la finele săptămânii trecute pe principalele două drumuri naţionale din judeţul Suceava au avut loc după ce şoferii s-au trezit în faţă cu un cal, respectiv cu o căprioară. Din fericire, consecinţele nu au fost dramatice, cum s-a întâmplat în alte cazuri asemănătoare.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.30, un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Vaslui, care conducea un Audi pe DN 17, în apropiere de Vatra Dornei, a lovit în plin cu maşina o căprioară care i-a sărit în faţă. Animalul a murit, iar maşina a suferit avarii.  

A urmat un accident sâmbătă, în jurul orei 21.00, pe DN 2, pe porţiunea dinspre Dărmăneşti spre Suceava. Aici, consecinţele puteau fi mult mai grave. 

O tânără în vârstă de 30 de ani, din comuna Ipoteşti, aflată la volanul unui VW, în timp ce se deplasa pe direcţia Dărmăneşti - Suceava, a tras de volan pentru a evita un cal nesupravegheat, care era pe carosabil, moment în care autoturismul a pătruns pe sens opus, unde a lovit un alt VW, condus regulamentar de un botoşănean în vârstă de 28 de ani. 

În urma impactului cele două autovehicule au suferit pagube materiale, iar tânăra care a pătruns pe contrasens a fost rănită uşor.

Poliţiştii au încercat să dea de proprietarul calului, însă cel puţin în primă fază nu au reuşit. Cercetările continuă în acest sens.

Comisarul-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, a subliniat pericolul ridicat de accidente de acest gen în judeţul nostru, mai ales după lăsarea întunericului. „Recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă pe raza localităţilor, dar şi pe segmentele de drum din zonele împădurite, semnalizate cu marcaje rutiere care avertizează cu privire la riscul apariţiei pe carosabil a unor animale. Evitarea unor astfel de potenţiale obstacole necesită o atenţie sporită şi reflexe foarte bune şi poate fi făcută doar în condiţiile unei viteze reduse de deplasare”, a avertizat ofiţerul.

În ultimii ani, pe raza judeţului, tot pe drumuri naţionale, au avut loc şi accidente mortale plecate de la manevre de evitare a unor cai care se aflau pe carosabil.

Un şofer de autocar a murit la Vama după ce a lovit în plin un cal, în timp ce la Stroieşti au murit trei oameni, după ce un microbuz a intrat în plin într-un cal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două accidente pe drumuri naţionale, după ce un cal şi o căprioară au apărut în faţa unor maşini.
 Vizualizări articol: 1428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două accidente pe drumuri naţionale, după ce un cal şi o căprioară au apărut în faţa unor maşini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei