Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 89 (7090)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Canapele pentru orice decor de la Primobila

Din dorința de a completa un confort sport și totodată un decor modern în locuința proprie, tot mai mulți români pornesc în căutarea unor soluții de mobilare aparte. Canapeaua este în mod cert o piesă de mobilier nelipsită din amenajarea spațiilor rezidențiale, motiv pentru care la ora actuală se regăsește într-o mare diversitate în magazinele de profil.

Cu o gamă diversificată îi întâmpina pe cei interesați Primobila, brand renumit pe nișa de specialitate. Se adresează unui public vast și dispune de un portofoliu complex, ce cuprinde atât canapele moderne, cât și alte piese de mobilier indispensabile oricărei case.

Pentru că preferințele variază de la o persoană la alta, dar mai ales pentru că fiecare locuință are specificul ei, ideal este a găsi o canapea care să se armonizeze perfect cu restul decorului.

Primobila și soluții de mobilare pentru orice gust

Opțiunile sunt variate - pot viza canapele extensibile cu ladă, spre exemplu, sau pot fi fixe. De dorit este ca cea vizată să se încadreze cu succes în decorul încăperii, respectiv să fie primitoare, sub un design modern. În principiu, specialiștii Primobila recomandă modelele fixe pentru spațiile de birou.

Adaptate unor gusturi pretențioase, canapelele nu fac rabat nici de la calitate. Astfel, o canapea extensibila de la Primobila va asigura utilitatea ei îndelungată și totodată o rezistență sporită.

Vin în modele diverse, astfel că fiecare se poate orienta, după necesitate, după o canapea de 2, 3, respectiv mai multe persoane. De altfel, varianta ce vizează seturile de canapea cu fotolii este la îndemână, potrivită pentru cei ce doresc o soluție mai complexă. Acestea pot fi vizualizate aici.

Canapelele pot fi cu sau fără ladă pentru depozitare, fixe sau extensibile, ȋn modele şi culori diverse. Sunt cu certitudine salvarea în cazul celor care au nevoie de mobilierul potrivit pentru a completa un spațiu de living, respectiv de sufragerie, într-o manieră aparte, elegantă, în tendințe.

În cazul modelelor de la Primobila, ei bine acestea vin alături de garanția calității. Indiferent de modelul dorit, cumpărătorii se bucură de caracteristici precum stabilitatea, rezistența, durabilitatea și estetica deosebită a canapelei.

În funcție de spațiul în care se dorește a fi amplasată, canapeaua va avea un design special conceput, pentru a se plia cât mai bine zonei în cauză. Spre exemplu, pentru un colț, Primobila recomandă modelele de colț, masive, așa cum se regăsesc și în portofoliul personal. Un model extensibil, spre exemplu, poate fi o soluție atrăgătoare pentru cei care doresc să se bucure de relaxare la superlativ.

Contează proporțiile spațiului și în ceea ce privește alegerea unei canapele corespunzătoare. Anumite modele sunt mai degrabă potrivite pentru spațiile extinse, nu pentru camerele mici, de exemplu. Raportarea la dimensiunile canapelelor, menționate în descrierea fiecărui produs de pe Primobila.ro, este un pas important în procesul de selecție. În condițiile în care aceasta se va utiliza și ca pat, este de dorit a opta pentru un model special conceput și pentru această funcție.

Spre exemplu, o canapea alcătuită din două module poate fi o alegere inspirată, întrucât împreună pot forma un pat de două persoane, încăpător și confortabil. Și la Primobila există o astfel de soluție, care dispune de spațiu de depozitare încorporat. Realizat din fag, lemn masiv, canapeaua este potrivită în varianta extinsă pentru un somn prielnic. Aceasta va păstra liniile curbe și formele elementelor ce o alcătuiesc, asigurând de fiecare dată un plus de confort.

Un model cu țesătură impermeabilă este o soluție de bifat pentru cei care doresc să beneficieze de o întreținere ușoară a canapelei, respectiv care să nu necesite o îngrijire prea riguroasă.

Având în vedere însă preferințele atât de diverse, fiecare se va raporta vizavi de alegerea potrivită după caracteristicile de importanță majoră, apoi după particularități privind materialul, imprimeurile, culoarea canapelei.

Realizate numai după design de actualitate, canapelele de la Primobila se dedică unui sector variat de cumpărători. După caracteristici, acestea variază ca preț, însă va fi întotdeauna într-un raport optim faţă de  calitatea pe care o prezintă.

Cei interesați de canapele, respectiv seturi de canapele cu fotolii moderne, elegante si durabile, dispun de modele multiple în cadrul site-ului oficial - www.primobila.ro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Canapele pentru orice decor de la Primobila.
 Vizualizări articol: 2163 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canapele pentru orice decor de la Primobila0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei