Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 89 (7090)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„De Paşte, îmbrăţişează tradiţia!”

Sesiune de cumpărături de 1.500 de euro şi alte 3.300 de premii, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava lansează şi în acest an campania „De Paşte, îmbrăţişează tradiţia!”, care oferă sucevenilor şansa de a câştiga premii pentru un Paşte şi mai fericit: o sesiune de cumpărături în valoare de 1.500 de euro şi peste 3.300 de alte premii.

„De Paşte, îmbrăţişează tradiţia!” este îndemnul Iulius Mall Suceava şi, totodată, denumirea campaniei care îi răsplăteşte pe clienţii îndrăgitei destinaţii de shopping şi relaxare cu premii pentru toată familia. Până pe 26 aprilie, toţi cei care fac cumpărături în valoare de peste 100 de lei din magazinele Iulius Mall se pot înscrie în tombola dedicată sărbătorilor ce se apropie, la Centrul Info. Zilnic, primii 225 de participanţi vor câştiga premii instant: gift box-uri pentru selfie, vouchere de cumpărături C&A, invitaţii la cafea Kups, meniuri Taksim, cosmetice Gerovital,  bomboane de ciocolată, cafea, sticle de vin sau băuturi răcoritoare.

Pe 22 aprilie, vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, zece câştigători ai câte un pachet cu produse de înfrumuseţare Gerovital. În plus, în urma extragerii din ultima zi a campaniei se va afla marele câştigător, care se va bucura de o sesiune de cumpărături pentru întreaga familie, în valoare de 1.500 de euro. Premiul va fi acordat sub formă de cecuri cadou, care pot fi valorificate în magazinele Iulius Mall Suceava. Astfel, câştigătorul se va putea pregăti pentru un Paşte îmbelşugat sau îi va putea surprinde pe cei dragi cu multe cadouri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sesiune de cumpărături de 1.500 de euro şi alte 3.300 de premii, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1180 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sesiune de cumpărături de 1.500 de euro şi alte 3.300 de premii, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei