Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 69 (7070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Biblioteca vine la tine”

Serviciu de livrare a cărţilor la domiciliu, iniţiat de Biblioteca Bucovinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Persoanele care se află în imposibilitatea de a se deplasa la bibliotecă, pentru a împrumuta cărţi pe care să le citească, au posibilitatea de a solicita telefonic să li se facă livrarea la domiciliu, datorită unui interesant proiect iniţiat de Biblioteca Bucovinei.

Proiectul se adresează şi instituţiilor de învăţământ interesate să organizeze activităţi de promovare a cărţilor şi lecturii.

Astfel, persoanele şi instituţiile interesate se pot adresa telefonic apelând numărul 0787.606228 de luni până vineri între orele 11.00 – 15.00, pentru a solicita serviciul de livrare a cărţilor la domiciliu, respectiv la sediul instituţiilor de învăţământ.

„2019 – Anul Cărţii în România, constituie o invitaţie la lectură pentru toţi cetăţenii municipiului Suceava, indiferent de vârstă. Biblioteca Bucovinei <I. G. Sbiera> Suceava asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personalităţii utilizatorilor, fără deosebire de statut social sau economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religie ori naţionalitate. Cu toate acestea, s-au identificat o serie de cauze ce conduc la imposibilitatea utilizării serviciilor bibliotecii de către cetăţeni, datorate unor situaţii fizice, vârstei sau unei boli.

Proiectul este direcţionat în special în sprijinul persoanelor aflate în imposibilitatea de a se deplasa la sediul bibliotecii, din motive medicale sau din alte cauze, prin împrumutul cărţilor la domiciliul acestora.

De asemenea, prin acest proiect se va avea în vedere şi o colaborare mai strânsă pe segmentul instituţiilor de învăţământ preşcolar şi gimnazial din municipiul Suceava prin realizarea unor parteneriate ce presupun promovarea colecţiilor bibliotecii şi a lecturii în cadrul acţiunii naţionale <România citeşte>.

Scopul proiectului estepromovarea lecturii şi a cărţilor prin diversificarea serviciilor de bibliotecă”, a explicat Gabriel Cărăbuş, directorul Bibliotecii Bucovinei ”I. G. Sbiera” Suceava.

Programul de activitate al proiectului este axat pe două componente – cel de împrumut de carte cu livrare la domiciliu şi cel de parteneriat cu instituţiile de învăţământ preşcolar şi gimnazial din municipiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serviciu de livrare a cărţilor la domiciliu, iniţiat de Biblioteca Bucovinei.
 Vizualizări articol: 2647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Serviciu de livrare a cărţilor la domiciliu, iniţiat de Biblioteca Bucovinei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei