Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 68 (7069)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Cezar STRATON

Cezar STRATON


Eternul feminin (VII)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Intimitate.El: - A fost minunat! Putem începe să vorbim la per-tu? Ea: - Nu credeţi că vă permiteţi cam mult, domnule?! Mai bine m-aţi ajuta să mă închei la sutien. Kiss. Ne petrecem, în medie, aproximativ două săptămâni din viaţă sărutându-ne. Frumos! Bărbi. Bărbaţilor le creşte mai repede barba atunci când sunt pe cale să facă sex (e normal… questie de hormoni!). Pe de altă parte, ca să o convingi iniţial, ai chiar nevoie de ”bărbi”. Nu?

Lebede.La prima întâlnire, lebedele îşi ating capetele. Apoi rămân împreună pe viaţă. (Câtă lipsă de imaginaţie!) India. În India, o partidă de sex cu o prostituată este mai ieftină decât un prezervativ. Bărbaţii ar întreba probabil dacă se acceptă un barter. Calorii. Într-o oră de sex consumi 360 de calorii.

Romantism.Femeile care citesc romane de dragoste fac sex de două ori mai des  - şi mai pasional! - decât cele care nu acceptă acest tip de literatură. Piatră(epoca de piatră). Primul cuplu care a fost surprins în pat într-un show TV american, la o oră de maximă audienţă, este format din (ghiciţi?)... Fred şi Wilma Flintstone. Money. 30% dintre femei consideră – adică o recunosc,  sincer, în cadrul unui sondaj anonim şi discret, ce a cuprins vreo 30 de ţări - că  - voila! - banii îi fac, oricum, pe bărbaţi mai sexy decât chipul, trupul, hainele, cultura lor! Ce să zic, acum!? Mare ”noutate”...

Lei.Unii lei pot face sex chiar şi de 50 de ori pe zi. (Din păcate, noi ne tragem din maimuţe). Porci. Orgasmul unui porc poate dura până la jumătate de oră. Iată de ce nu-s de acord – o dată în plus - cu acele femei care afirmă că bărbaţii sunt nişte porci. Am vrea, noi, bieţii masculi bipezi... Pentru obiectivitate, neutralitate, de gen, adaug şi părerea unei feministe în această dilemă: Este nedrept să spunem că toţi bărbaţii sunt porci... porcii nu ne-au făcut nimic rău! Simulări. 92% dintre femei recunosc că au mimat cel puţin o dată orgasmul. Şi este chiar, cred eu, obositor să tot mimezi. Nu mai comentez – de groază, de ruşine? – câte femei au cu adevărat orgasm! Numai 8%!? Deoarece, culmea: în timpul unui orgasm obişnuit consumi – zic doctorii în sexologie (ăştia sunt acei indivizi care ştiu mai multe poziţii, sfaturi şi idei decât Kamasutra... dar ei n-au penetrat niciodată vreo femeie (vie) - consumi 112 calorii, iar un orgasm mimat consumă 315 calorii. Ca să vezi, drăcie: azi, simularea e mai scumpă, energetic, decât trăirea sinceră! Firească ciudăţenia, aparentă: şi pe mine mă ”costă” mai mult ca să-i zic de bine unui prost din ambientul meu, să-l suport... decât dacă i-aş fi zis, din start, că e un prost... Păiii!?

Diverse.În secolul al XIX-lea, japonezele îşi colorau dinţii în negru pentru a fi mai atrăgătoare. Nimic nou: însăşi vopsirea în roşu a buzelor fusese inventată de prostituatele Romei antice, ca o aluzie – şi chemare, trimitere – spre anatomia labială. (95% dintre femei se epilează inghinal, spre deosebire de doar 16% dintre bărbaţi. Apoi… să vă fie ruşine, păroşilor!) Cea mai mare rată a homosexualităţii din lumea mamiferelor se găseşte la lilieci. Apoi, ăştia au chiar o scuză: în întunericul peşterilor, mai poţi face, explicabil, confuzii de gen! Să nu mai pomenesc de faptul că aceşti misterioşi şoricei cu aripi – care trăiesc 20-30 de ani şi stau agăţaţi cu capul în jos - au (spre deosebire de noi, oamenii, bipezi) un stres permanent: diareea, ori diureza excesivă. Puneţi-vă în locul lor, na! În anii ’20, în America puritană, se considera că muzica jazz te face să scapi de inhibiţiile sexuale, motiv pentru care era interzisă în multe oraşe.

Reclamă.Reclama unui institut de cosmetică: „Nu flirtaţi cu femeia atrăgătoare care iese de pe poarta noastră! S-ar putea să fie soacra dumneavoastră.”Căsătorie. Convieţuire paşnică, sau nu, a două sisteme nervoase…Iubire. „A iubi un om înseamnă a-i spune implicit: Tu nu vei muri niciodată!” (Gabriel Marcel)

Mit. „Cuplul hetero perfect se bazează pe un mit fuzional. Ca şi cum n-am fi decât unul, în vreme ce noi suntem şi vom rămâne, definitiv, doi.” (Denis Robert) Dorinţă. „Dacă Dumnezeu ar fi vrut ca dragostea, fidelitatea să fie eterne, ar fi eternizat dorinţa.” (Jean Anouilh) Boală. „Cred că boala cea mai gravă a lumii de azi este lipsa de iubire” (Lady Diana)

Femei.”Toate femeile sunt originale în felul lor, fiind totodată o combinaţie dintre bun şi rău, dintre groaznic şi fermecător. Dar mă bucur că ele există.” (Charles Bukowski) Terapie. – Domnule doctor, am o problemă: de fiecare dată când cineva îmi face un compliment, cât de mic... eu, una, nu mă pot stăpâni... şi fac sex cu el. Ce îmi recomandaţi? întreabă blonda. – Aveţi nişte ochi atââât de fruuumoooşi…! Karenina. O cioara e călcată de tren. Deasupra survola o altă cioară, care se uită cu dispreţ la toată scena şi zice: eh, ce să-ţi zic, Anna Karenina! Finalizare. O tipă face dragoste cu un student: – Ai terminat? – Nu, sunt abia în anul III!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eternul feminin (VII).
 Vizualizări articol: 2111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Eternul feminin (VII)5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei