Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 38 (7039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Târgul de Nunţi Trend Mariaj

Surprizele pregătite de Florăria Mi Alma pentru viitorii miri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cuplurile care vor să-şi unească destinele au ocazia să profite de experienţa în domeniu şi de diversitatea mare de servicii de nuntă care le sunt puse la dispoziţie de o florărie cu renume în Suceava, Mi Alma.

Prezentă în fiecare an la Târgul de Nunţi de la Shopping City Suceava, Mi Alma are amenajat un stand impresionant chiar la intrarea în centrul comercial, înainte de zona food-court.

„La ediţia din acest an a Târgului de Nunţi venim cu o ofertă completă pentru viitorii miri – tot ce ţine de decorul pentru sala de nuntă, de la feţe de masă, huse de scaune, şervete de brocart, decorul mesei de prezidiu, aranjamente naturale... În plus, venim cu o gamă variată de decoruri şi accesorii pentru exterior, o ofertă diversificată de panouri foto, dar şi pachete variate de gheaţă carbonică, care, începând de anul acesta, poate fi în culorile dorite de miri”, au precizat reprezentanţii Florăriei Mi Alma.

Dacă în general gheaţa carbonică – fumul greu, cum îi mai spun unii - era tot timpul albă, acum poate fi şi bleu, mov, lila, roz, roşie, poate fi adaptată tematicii cromatice a evenimentului – culoarea aleasă de miri.

Tot ca element de noutate, chiar şi tortul miresei poate fi adus acum învelit într-un misterios strat de gheaţă carbonică, ce se risipeşte în aer, iar în faţa invitaţilor rămâne tortul, gata să fie tăiat şi servit.

Tot printre serviciile extra oferite de Mi Alma se numără şi o gamă variată de accesorii, decoraţiuni şi aranjamente florale pentru biserică, inclusiv un stol mare de porumbei – între 25 şi 50, după preferinţe, cărora li se dă drumul să zboare, când ies mirii din biserică.

„Cuplurilor care vor să-şi unească destinele le oferim şi spectacole de dans, cu momente artistice care animă atmosfera în timpul petrecerii de nuntă. În această privinţă colaborăm cu cei de la Dinamic Style, care vor fi prezenţi la standul nostru de la Târgul de Nunţi, cu două reprezentaţii, duminică. Invităm vizitatorii centrului comercial şi viitorii miri să se bucure de momentele artistice, care vor avea loc de la 11.00 la 12.00 şi de la 15.00 la 16.00.

Asigurăm viitorii miri că noi, floriştii de la Mi Alma, le oferim cea mai bună consultanţă şi îi putem îndruma astfel încât să facă cele mai bune alegeri pentru evenimentul vieţii lor. Nunta este un eveniment unic şi memorabil, trebuie să fie în primul rând pe placul mirilor”, au adăugat reprezentanţii Florăriei Mi Alma.

După Târgul de Nunţi, aceştia pot fi contactaţi la sediul Florăriei Mi Alma, de pe strada Oituz 44, sau la telefon 0731.616.072.

„Îi aşteptăm cu drag, cu pachete complete, complexe, să le facem nunta perfectă, exact cum şi-o doresc ei!”, au adăugat floriştii de la Mi Alma.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Surprizele pregătite de Florăria Mi Alma pentru viitorii miri.
 Vizualizări articol: 1289 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Surprizele pregătite de Florăria Mi Alma pentru viitorii miri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei